Evo kako najbolje iskoristiti svoje vrijeme s djecom

Gotovo je nemoguće pronaći kreativnije ljude na svijetu od roditelja koji proteklih mjeseci provedu većinu dana sa svojom djecom kod kuće.

Uz pooštravanje i labavljenje mjera predostrožnosti, socijalnu distancu i odjek virusa corone u cijelom svijetu, preostaje nam ništa drugo nego da smislimo zanimljiviju stvarnost. Za koga drugo, ako ne za mališane, koji u većini slučajeva uopće ne razumiju zašto ne idu na igrališta, zašto mame i tate nose maske, zašto se ne druže s prijateljima.

Zarobljeni u školjkama naših domova, uz malo sreće u obliku dvorišta, kao tim pokušavamo maksimalno iskoristiti svaki novi dan.

Jedna obitelj u Atlanti našla je lijep način stvaranja zanimljivih oblika na betonu za djecu uz pomoć nečeg vrlo jednostavnog – krede u boji. Abi Burns Tucker ime je mame koja je pronašla način da istovremeno zabavi svoju djecu i pruži inspiraciju i drugim roditeljima.

Pokazujući u svom dvorištu razigrane zabavne situacije naslikane na betonu u kojima sudjeluju njezine kćeri, a zapravo daju trodimenzionalnost svakoj od njih, Abi je postigla zaista puno. Njene fotografije na društvenim mrežama oduševile su tisuće ljudi, a komentari su pohvalili dokaz da u mnogima od nas još uvijek postoji to dijete, spremno uljepšati budućnost svoje djece.

Majka 4 djevojke, koja također voli fotografiju, kaže da je ideju za ovaj „projekt“ došla sasvim slučajno, kada je najstarija od djevojčica kredom nacrtala balon u dvorištu, a Abi je najmlađu od njih fotografirala unutar crteža. Tada je shvatila da su brojne avanture skrivene na dohvat ruke.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *