OVO JE NAJBOLJI PAR U HOROSKOPU: Oni su savršena kombinacija, AKO STE VI I PARTNER OVAJ ZNAK – NIKADA NEĆETE PREKINUTI – Dodaj Prodaj

OVO JE NAJBOLJI PAR U HOROSKOPU: Oni su savršena kombinacija, AKO STE VI I PARTNER OVAJ ZNAK – NIKADA NEĆETE PREKINUTI

Između Jarca i Bika vlada orgomna privlačnost, a između Raka i Ribe kosmička konekcija…U nastavku pogledajte 12 najboljih horoskopskih kombinacija. 

horoskop-ns

1. Ovan i Vodolija

Kada su zajedno, ova dva znaka se fantastično provode. Vodolija i Ovan imaju isti avanturistički duh, te je njihov spoj savršen i u krevetu i van njega. Uživaju u istraživanju i isprobavanju novih stvari, pogotovu ukoliko to rade kao tim. Dok se neke druge kombinacije mogu zasititi svojih partnera, Vodolija i Ovan će svoju vezu uvek održavati jakom i zanimljivom.

2. Bik i Rak

Pripadnici ovih znakova u potpunosti se razumiju.  Kada se nađu u romantičnoj vezi, vrlo kratak period im je potreban za fizičko i emotivno povezivanje. I jedan i drugi znak znaju da cene svog partnera, pa će izgraditi vezu sa lakoćom i uživanjem.

3. Blizanci i VodolijaKada se nađu u blizini, ova dva znaka mogu stvoriti osjećaj da se poznaju godinama. Kreativnost i lude ideje karakteristične su za Vodoliju, kao i za Blizance, te im u vezi nikada neće biti dosadno. Iako uživaju u vremenu koje provode zajedno, oba znaka ponekad vole da se osame i požele svoju srodnu dušu. Vodolija i Blizanci ne mare za mišljenja drugih ljudi. Iz tog razloga, maksimalno će uživati i iskoristiti svaki momenat proveden u društvu partnera. Ova dva znaka imaju vrlo jaku vezu, bilo da je ona ljubavna, prijateljska ili poslovna.

4. Rak i RibeIzmeđu njih vlada kosmička konekcija. Ovi vodeni znakovi vrlo su emotivni i vode brigu o svojim bližnjima. Učinit će da se svako ko se nađe u njihovom društvu osjeća prijatno, bez izuzetka. Ovaj spoj vrlo je teško razdvojiti, skoro pa nemoguće.

5. Lav i Strijelac

Nivo strasti je visok kada je u pitanju veza između dva vatrena znaka. Ta njihova strast ogleda se kako u odnosima sa partnerom, tako i u ispunjenju životnih ciljeva. Vrlo su harizmatični i reflektuju čudnu energiju zbog koje svi žele da budu u njihovom društvu.

6. Vaga i Bik

Glavna vrlina ova dva znaku jeste iskrenost, te između njih nikada neće biti prevara ili laži. Vrlo su požrtvovani i posvećeni partneru, što im pomaže da upoznaju i najsitnije detalje svoje bolje polovine.

7. Djevica i BlizanciKod ova dva znaka, inteligencija igra presudnu ulogu u zavođenju. Takođe, posjeduju ogromnu dozu poštovanja prema partnerima što ih čini idealnim spojem. Uživaju u mirnoj sredini, druženju sa prijateljima, novim saznanjima i senzualnim dodirima.

8. Škorpija i RakŠkorpija i Rak hrane se ljubavlju i strašću svog partnera. Kako Škorpija važi za najstrastveniji znak, a Rak za najemotivniji, jasno je zašto su savršena kombinacija. Kada je reč o seksu, ova dva znaka su rođena da budu zajedno.

9. Strijelac i Ovan

Entuzijazam i velika količina energije vlada ovom kombinacijom. Iako postoji vjerovanje da se suprotnosti privlače, ova dva znaka su skoro identična i čine jedan od najboljih horoskopskih spojeva. Vrlo su snažni i ništa ih ne može sputati u onome šta naume.

10. Jarac i Bik Postoji razlog zbog kojeg između ova dva znaka vlada neopisiva privlačnost. I Jarac i Bik poseduju nešto o čemu ostali znaci samo sanjaju: beskrajnu ljubav. Ljubav stvorena ovom kombinacijom horoskopskih znakova može da traje večno i da se u njoj zaista uživa do zadnjeg momenta.

11. Ribe i ŠkorpijaPripadnici ovih znakova ne plaše se da pokažu svoju romantičnu stranu. Veza Ribe i Škorpije zasnovana je na dubokoj konekciji i prijateljstvu pre svega. Ljubav će se roditi nesvesno, ali može trajati i do kraja života.

12. Djevice i Ribe

Djevica i Ribe predstavlja ljubavni spoj suprotnih znakova u zodijaku koji pokazuje kako se suprotnosti u ljubavi snažno privlače.Znak Ribe u Djevici može pronaći sigurno sklonište i čvrst oslonac koji mu je u životu često potreban. S druge strane znak Ribe Djevici može priuštiti čarobnu i bajkovitu ljubav iz snova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *