KĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA SE UDAJE ZA RUSKOG MILIONERA, A EVO KAKO ON IZGLEDA: Konačno se saznalo ko je on, ZANIJEMIT ĆETE OD ŠOKA – Dodaj Prodaj

KĆERKA ŽELJKA MITROVIĆA SE UDAJE ZA RUSKOG MILIONERA, A EVO KAKO ON IZGLEDA: Konačno se saznalo ko je on, ZANIJEMIT ĆETE OD ŠOKA

Kristina u romantičnoj vezi sa milionerom.

Kristinu Mitrović, stariju kćerku Željka i Milice Mitrović, koja živi i studira u Londonu, pre dva dana isprosio je njen dečko, ruski milioner.

Ona je rekla “da”, a potom je fotografiju skupocenog prstena i buketa ruža objavila na svom Instagram profilu. Ubrzo su počele da pristižu poruke i čestitke u velikom broju, a među prvima je to učinila majka buduće mlade Milica Mitrović.

– Rekla sam “da” – napisala je Kristina u svojoj objavi, a potom joj je Milica ostavila emotikone srca. Nakon toga, i sama je na svom Instagramu objavila sretne vijesti.

– Puno ljubavi i sreće im želim – napisala je ponosna majka i supruga čelnika TV “Pink” Željka Mitrovića, koji se ovim povodom još nije oglašavao.

Kristinin budući suprug sin je ruskog tajkuna, bavi se privatnim porodičnim biznisom. Ima privatni avion, obezbeđenje, vozače, kao i veliki broj skupocjenih automobila koje mijenja gotovo svakodnevno. Fotografije koje starija kćerka Željka Mitrovića objavljuje na svom Instagram profilu prikazuju luksuz i život na visokoj nozi, a Kristina se često pratiocima pohvali i skupocjenim poklonima koje od budućeg supruga dobija. Uz fotografiju sa 101 ružom napisala je: “Moje uobičajeno jutro” i time pratiocima stavila do znanja da je to njena svakodnevica. Baš kao i vožnja privatnim avionom svog dragog, te kupovina skupocjenih tašni premium brendova, nakita, obuće…

Inače, budući suprug lkćerke Željka Mitrovića je prije nekoliko mjeseci boravio u Beogradu, gdje su se svi, kao porodica, trudili da mu bude ugodno. Pokazali su mu sve znamenitosti srpske prestonice, ali i hotele, prestoničke restorane. Jeo je njihovu tradicionalnu hranu i još više se zaljubio u zemlju iz koje potiče njegova buduća supruga. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *