PRVI PUT SE JAVNO OBRATILA POSLIJE ŠABANOVE SMRTI, GOCINE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Cijela Srbija u suzama, EVO ŠTA JE PORUČILA – Dodaj Prodaj

PRVI PUT SE JAVNO OBRATILA POSLIJE ŠABANOVE SMRTI, GOCINE RIJEČI KIDAJU DUŠU: Cijela Srbija u suzama, EVO ŠTA JE PORUČILA

“Kroz pjesme koje si iza sebe ostavio, kroz ljubav koju smo imali i koja će biti u meni dok god budem disala!”

Šaban Šaulić, koji je tragično je nastradao u stravičnoj saobraćajnoj nesreći 17. februara 2019. godine u Njemačkoj, danas bi napunio 69. godina, a na njegov rođendan najteže je njegovoj.

Njegova kćerka Ilda uputila mu je veoma emotivne riječi putem Instagrama, zatim i Šabanov sin Mihajlo. A ono što je mnoge iznenadilo je Gocino prvo obraćanje pokojnom suprugu putem Instagrama. Riječi udovice zgranule su čitavu Srbiju.

– Danas bi ti slavili rođendan. Pjevale bi se pjesme, nazdravljali bi do jutra okruženi našim najdražima. Tebe nema, ali odbijam da dozvolim da me pobijedi ova tuga koja ne jenjava. Umjesto toga, biram da danas, kao i svakoga dana, slavim to što si postojao, i što i dalje živiš kroz našu djecu i unučiće, kroz uspomene kojih ima dovoljno za tri života, kroz pjesme koje si iza sebe ostavio, kroz ljubav koju smo imali i koja će biti u meni dok god budem disala. Voli te zauvijek tvoja Goca – napisala je Šabanova supruga.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *