PRIJE 14 GODINA JE POBIJEDIO U VELIKOM BRATU, a evo gdje je danas IVAN LJUBA: Nećete vjerovat svojim očima kad vidite slike!

Pobjednik rijalitija “Veliki brat” Ivan Ljuba, talentovani muzičar, danas je napunio 40 godina.

Ivan se dosta promijenio od vremena kada je pobijedilo u rijalitiju “Veliki brat”.

Ljuba je pobjedom u rijalitiju dobio 100.000 eura, dao je nekoliko intervjua i učestvovao u jednom domaćem kvizu, nakon čega se posvetio onome što najviše voli – muzici.

bd622cc5c58ba19b985c407d941c15d7

Profesor je klavira i ljubitelj je ekstremnih sportova.

– Na kraju prve godine umrla mi je mama, počeo je raskol i raspad svega. Imam dva starija brata, Filipa i Davida, ali Filip je izbjegavao da se eksponira, on je još gori od mene. Jedan brat mi je oženjen i živi u Rakovici sa ženom i dvije kćerke, a drugi je u tatinom stanu, dok je tata kod prijateljice. Radim kao profesor klavira u osnovnoj muzičkoj školi, a đaci su mi od pet do trinaest-četrnaest godina. Zovu me Ivan i sve češće mi se obraćaju sa ti, a trebalo bi sa vi. Ne zbog mene, nego iz poštovanja prema instituciji koju predstavljam. Napolju možemo na ti, meni ne smeta, ali problem je kad mi na hodniku viknu: “Ej, Ivane!” Nisam strog. A šta znači biti strog? Kada uzmu maha, priđem im na njihovom jeziku, znam kad treba da se zategne – rekao je jednom prilikom.

e0851f496839fcad830f22ae34293b46

Na društvenim mrežama nije aktivan, ali s vremena na vrijeme podijeli sa prijateljima neki novi poslovni uspjeh ili najavu koncerta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *