Klizište odnijelo cijelu porodicu: Otac, trudna mama i kćerkica (2) među poginulima u Norveškoj

Još tri osobe vode se kao nestale

U katastrofalnom klizištu u Norveškoj poginulo je sedam osoba, a među žrtvama je i tročlana porodica: otac, majka koja je trebalo da se porodi u februaru, i njihova dvogodišnja kćerka.

Bjorn-Ivan Grimir Jansen (40) i njegova ćerka Alma (2) pronađeni su mrtvi tokom vikenda, dok je telo supruge i majke Šarolt (31) pronađeno u ponedeljak.

Šarlot je bila u poodmakloj trudnoći i trebalo je da se porodi u februaru.

Sada je užasna tragedija odnijela cijelu porodicu i pogodila čitavu zemlju.

Bjorn-Ivanov brat je 30. decembra objavio fotografije porodice, nakon što su nestali u klizištu. Tada se još uvijek nadao da će ih pronaći žive.

– Ovo je moj voljeni brat Bjorn-Ivan Jansen i njegova fantastična žena Šarlot sa slatkom malom Almom. Svo troje su nestali. Ukoliko neko zna nešto, molim vas da mi javite. Volio bih da znam da su bezbjedni – napisao je brat ispod fotografija sretne porodice.

Nažalost, on je u nedelju saznao da su njegovi brat i bratanica pronađeni mrtvi. U ponedeljak je potvrđena i smrt njegove snajke.

U strašnom klizištu koje je 30. decembra pogodilo norveško selo Ask nedaleko od Osla poginulo je sedam osoba, dok se tri i dalje vode kao nestale.

Među njima su Rasa Lasinskiene (49), koja je bila napolju i razgovarala telefonom sa suprugom kada se zemlja otvorila.

Među nestalima su i An-Mari Olsen-Neristorp (50) i njena kćerka Viktorija (13). Suprug i otac Od Steiner je povijređen u klizištu i nalazi se u bolnici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *