HITNA ODLUKA SAŠE POPOVIĆA NAKON DISKVALIFIKACIJE VANJE KNEŽEVIĆ: Evo šta je jučer uradio – REAKCIJA KOJA SVE GOVORI – Dodaj Prodaj

HITNA ODLUKA SAŠE POPOVIĆA NAKON DISKVALIFIKACIJE VANJE KNEŽEVIĆ: Evo šta je jučer uradio – REAKCIJA KOJA SVE GOVORI

Muzički šou “Zvezde Granda” glavna je tema zbog osamnaestogodišnje Vanje Knežević, koja je diskvalifikovana iz daljeg takmičenja.

Takmičarka Vanja je o tome javno govorila na društvenim mrežama i istakla da su razne laži izmišljene o njoj. Sada se na Jutjubu pojavio snimak iz emisije na zvaničnom kanalu, a svi su primijetili jednu stvar. Komentari ispod snimka su onemogućeni.

Saša Popović je, po svemu sudeći, odlučio da ne želi da produbljuje jaz koji se napravio između žirija i takmičarke.

2500779-screenshot-56-ff

“Koliko nepravde treba da mi pojedini ljudi nanesu da bi opravdali svoje postupke? Koliko laži će izmisliti o meni? Koliko sam im nebitna, pa stalno pišu o meni. Pišu da sam nešto podržala, odobrila… Hajde, molim vas, pošaljite mi taj komentar, taj stori, u kojem je Vanja Knežević napisala da taj sadržaj odobrava. Na kraju krajeva, taj sadržaj kipti sa svih strana, to može svako da vidi. I eto, skupili se mi “mali ljudi”, udružili se braneći istinu i sad svi vidimo koliko smo veliki. I to, naravno, nekima smeta. Da ne kažem – boli. Istina boli. Pojedini komentari, koji kažu da sam namerno napravila žrtvu od sebe, ček… Čemu to? Zbog čega? Aha, mislite zbog onih psihičkih maltretiranja, prijetnji, uvreda, osuđivanja… Pa, u pravu ste, to i liči na žrtvu, ali daleko sam ja od toga. Svjesna sam ja sebe, svojih kvaliteta i sposobnosti”, napisala je Vanja na Instagramu.

2500775-screenshot-60-ff

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *