JAVIO SE I SAŠA POPOVIĆ! EVO ŠTA JE REKAO DAN PRIJE DISKVALIFIKACIJE: Vanja se javila i sve otkrila, evo šta je POPOVIĆ REKAO NJENIM RODITELJIMA

Vanja Knežević smatra da je nepravedno diskvalifikovana iz takmičenja za zvezdu “Granda”.

Učesnica takmičenja “Zvezde Granda”, Vanja Knežević, diskvalifikovana je iz pomenutog šou programa, kako kaže, zbog Instagram “storija” koji je podijelila pre nekoliko dana. Naime, Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u emisiji, kada je pjevala pjesme “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija. Nakon toga, mnogi su riješili da stanu na stranu mlade pjevačice, te je ona dobijala poruke podrške koje je delila na svom Instagram storiju, poslije čega je diskvalifikovana.

– Tema je veoma diskutabilna i na tu temu bi se dosta moglo pričati. Svakako smatram da je sve to trebalo da se sagleda iz više uglova, pa tek onda da se donese konačna odluka. Bilo mi je teško, jer znam da nisam nikog lično vređala, a okrivljena sam na takav način kao da jesam – kaže Kneževićeva za “Blic” i poručuje da će se boriti uprkos svim vjetrenjačama.

– Boriću se, nisam neko ko se lako obeshrabri, ne želim da pravim žrtvu od sebe, jer vidim da neki govore da i to radim, ali mislim da na takve ljude ni ne treba da obraćam pažnju – smatra Vanja, koja se u međuvremenu čula sa mentorkom Marijom Šerifović.

– Marija i ja smo se čule. Konfuzna je situacija dosta i vjerujem da ni njoj nije bilo lako, jer je doslovno između dvije vatre. Kao što sam već rekla, Marija je predivna osoba koja mi je puno pomogla u muzičkom smislu – ističe Vanja, koja se nije lično čula sa Sašom Popovićem, ali jesu njeni roditelji, prije same diskvalifikacije.

– Ja lično nisam, ali moji roditelji su razgovarali sa njim. Rekao je da će razmotriti situaciju i razmisliti dobro o svemu. Razgovarali su dan prije diskvalifikacije – kaže pevačica koja dodaje da ima ogromnu podršku naroda.

– Ljudi mi ogromnu podršku pružaju, mnogo mi je drago zbog toga, prepoznali su pravu stranu priče i to je ono što ja uvijek govorim, da istina, ma kakva god da je, uvijek izađe na videlo. Trudim se da svima odgovorim i da se zahvalim na porukama podrške i divnim komentarima – zaključuje Vanja Knežević za “Blic”.

Na pitanje da li postoji šansa da se Vanja vrati u takmičenje za zvezdu “Granda”, mlada pjevačica odgovara:

– Ne postoji šansa da se vratim u takmičenje.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *