KONAČNO SE OGLASILA GRAND PRODUKCIJA! IMAJU SAOPŠTENJE: Evo zašto je VANJA DISKVALIFIKOVANA! Otkrili pravu istinu

Povodom diskfalifikacije kandidatkinje Vanje Knezević iz emisije Zvezde Granda, Grand produkcija izdaje sljedeće saopštenje, a mi vam ga prenosimo u cjelosti.

– Emisija Zvezde Granda je takmičenje sa kredibilitetom i besprekornom reputacijom punih 17 godina, koliko i traje – počinje saopštenje i dodaju:

– Shodno tome, nećemo tolerisati nikakve neosnovane i nestiinite napade na Grand produkciju, članove našeg žirija, te dovođenje javnosti u zabludu. Pravilo kog se striktno drže svi članovi Grand produkcije i oni koji pretenduju da to postanu, jeste između ostalog i to, da društvene mreže ne smeju da se koriste u svrhu podstrekivanja govora mržnje, nasilja i nedolicnih komentara koji na bilo koji način ugrožavaju život članova naše produkcije, našeg žirija i njihovih porodica – napominje se u saopštenju i dodaju da će se toga držati i u budućnosti.

vanja

– Napominjemo da će i u budućnosti svaki kandidat biti automatski diskfalifikovan, ko zarad ličnog nezdovoljstva, opcije “share” , “repost” i “retweet”, koristi u svrhu podržavanja i potstrekivanja bilo koje vrste nasilja, a koji za cilj imaju da ugroze bezbednost našeg žirija.  Svaki vid verbalne komunikacije dozvoljen je u samom takmičenju i emisiji, koja služi da se kandidati pokažu u najboljem svjetlu, a mentori svojim kredibilitetom i uticajem ukazu na njihov kvalitet odnosno izbore se za prolazak u naredni krug – stoji u saopštenju, a takođe je i obrazloženo zbog čega se to sve desilo i čijom greškom.

– Odluku o diskvalifikaciji kandidatkinje Vanje Knezević donijeli smo nakon što je utvrđeno da se oglušila o sve gore navedeno, te na svojim socijalnim mrežama šerovala sadržaj, koji poziva i na nasilje. Napominjemo da smo ovu odluku donijeli sa žaljenjem, jer smo sigurno da bi u nerednim krugovima kandidatkinja Knezević pokazala još bolje rezultate – stoji u saopštenju koje je poslala Grand produkcija.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *