OGLASIO SE KARLEUŠIN MENADŽER ZORAN BIRTAŠEVIĆ: Evo šta je javno napisao O DISKVALIFIKOVANOJ VANJI! Želi da svi pročitaju šta je uradila

Vanja je mnoge oduševila svojim nastupom u posljednjoj emitovanoj emisiji, kada je pjevala pjesme “Što te nema” i “Bitanga i princeza”, međutim nije se svima dopao njen performans, zbog čega je naišla na oštre komentare pojedinih članova žirija.

Jelena Karleuša ju je napala zbog njene reakcije kada je vidjela rezultate glasanja, a zbog Vanjine objave na Instagramu, ova takmičarka je diskvalifikovana.

– Dragi ljudi, zbog storija koji sam podijelila prije nekoliko dana, produkcija je donijela odluku da me diskvalifikuje iz takmičenja. Sadržaj storija nisam nisam osmislila ja, već ljudi koji su me označili na njemu, sa željom da mi pruže podršku. Jasno je kao dan, da komentar (prim. aut. u emisiji “Zvezde Granda”), koji je upućen meni nije bio konstruktivna kritika, već indirektno psihičko zlostavljanje. Ja sam u takmičenje došla da pjevam, da se družim i takmičim. Zahvalna sam na svemu u životu – navela je, između ostalog, Vanja juče na svom profilu.

zoran

Sada se oglasio i menadžer Jelene Karleuše, sa porukom:

zoran2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *