OVO NIKO NIJE ZNAO! JAŠAR AHMEDOVSKI OTKRIO TAJNU O JELENI KARLEUŠI: “Morao sam da joj dam neke parice” – Dodaj Prodaj

OVO NIKO NIJE ZNAO! JAŠAR AHMEDOVSKI OTKRIO TAJNU O JELENI KARLEUŠI: “Morao sam da joj dam neke parice”

Ovaj iskreni razgovor gledaoci televizije “Toxic folk” ekskluzivno će moći da pogledaju u četvrtak, 18.3. u 20 sati kao i reprizno u nedelju 21.3. u 11 sati

Jašar Ahmedovski je jedna od najvećih zvijezda u istoriji domaće muzike, a tokom svih decenija karijere uspio je da sačuva svoju privatnost od javnosti. Rijetko daje intervjue a i kada to učini ne želi da priča mnogo o privatnim temama.

Ipak, u emisiji “Pečat u vremenu” otvorio je dušu autoru Goranu Jovanoviću i otkrio mnoge dosad nepoznate detalje iz svog života, između ostalog kako je Jeleni Karleuši dao prvi bakšiš.

– Bio sam veliki prijatelj sa njenom majkom, Divnom Karleušom. Mnogo smo se družili, a živjele su na Novom Beogradu tada, ja odem kod njih i kaže mi Divna: “E Jale, sad ćeš da čuješ moju malu kako svira flautu?”. Pristanem, onda je ona došla i svirala moju pjesmu “Jagnje moje malo”. Stvarno je lijepo svirala i ja sam morao da joj dam neke parice da kupi čokoladu. Meni je drago da je Jelena uspjela u svojoj karijeri, jer je znam još od kada je bila mala djevojčica – rekao je Jašar.

1613950607216-karleusa-830x0

foto: Instagram

U emisiji koja već izaziva ogromnu pažnju javnosti folk zvijezda otkriva i kakve probleme je imao tokom služenja vojske, bolu povodom gubitka brata Ipčeta, kolika je nepravda nanijeta Vidi Pavlović, ko su mu jedini prijatelji sa javne scene kao i mnogo drugih zanimljivosti iz privatnog života i karijere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *