SKANDALOZNA OBJAVA CECINOG SINA! VELJKO RAŽNATOVIĆ SE OGLASIO BIJESAN: Milena Radulović podijelila plakat za film “QUO VADIS, AIDA?”, EVO ŠTA JOJ JE VELJKO PORUČIO NA INSTAGRAMU!

Veljko Ražnatović žestoko je prokomentarisao podršku koju je Milena Radulović dala našem filmu “Quo Vadis, Aida?”, Jasmile Žbanić, nominovanim za Oskara za najbolji film van engleskog govornog područja.

Ražnatović je na Instagram storiju podijelio snimak u kojem oštro komentariše Milenin potez – objavljivanje plakata za pomenuti film o genocidu u Srebrenici, čime je dala svoju podršku.

milena

– Samo vi veličajte te urbane likove, evropejce i tu ostalu stoku, bezbožničku, što ne vjeruje u Gospoda Boga, što veruje u sve pogrešno, sve neistinito… Što ne poštuje srpske žrtve i što odlučuje da ima udjela u nečemu što pljuje direktno po našoj državi, po državi gdje su ti odrasli i deda i otac i majka i cijela porodica- počeo je Veljko.

– Ti si za mene dno! Da ne bih nešto rekao što nije za društvene mreže, staću ovdje, ali ti si, Milena, jedno dno – poručio je Veljko Ražnatović, sin ratnog zločinca Arkana Ražnatovića.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *