JOŠ MALO I NEĆEMO IMATI ŠTA DA JEDEMO, IZVRŠITELJI MI KUCAJU NA VRATA: Oglasila se Goca Božinovska, EVO U KAKVOJ JE SITUACIJI – Dodaj Prodaj

JOŠ MALO I NEĆEMO IMATI ŠTA DA JEDEMO, IZVRŠITELJI MI KUCAJU NA VRATA: Oglasila se Goca Božinovska, EVO U KAKVOJ JE SITUACIJI

Pjevačica Goca Tržan ne krije da je tokom pandemija imala ponude da pjeva na korona žurkama, međutim ona je to odbila, jer želi da se pridržava svih propisanih mjera.

– Čovjek me zvao za punoljetstvo sinu, za desetak gostiju. Naravno, nisam prihvatila, odmah sam odbila. Gdje ću da upadam u problem. I kćerka Jelena se strogo pridržava, ne pjevamo nigde, šta ćemo. Godinama smo radili, mi stariji smo i stekli nešto. Ko je štedeo, sad ima šta i da troši, nekako preživljavamo.

Muzičari su u problemu, mlada djeca koja su tek krenula da rade – rekla je Goca za Scenu.

476188044aa0d3562c0ac2aa9349f1576b74ecc9

– Nije ovo jedna godina da se sjedi, drugu godinu niko ništa ne radi. Eto, moja Jelena nigdje ne nastupa, iz stana ne izlazi – priča folkerka i otkriva da ima problem sa izvršiteljima:

– Meni je prošle godine mama u avgustu slomila kuk, dementna žena. Nisam bila kući skoro dva mjeseca. Jedan račun nisam platila od oko 8.000 dinara, sad mi je stiglo 30.000 da platim izvršitelju! Jedan jedini mjesec je preskočen, četvorostruko skoro da platim sada! A zaboravila sam, i eto.

Goca ističe da je pomoć države koju je dobila potrošila upravo na račune, kao i da je najteže njenim kolegama koji imaju kredite za stan.

– Dobili smo pomoć, ali to je samo za račune bilo. Trebalo bi bar nekako pomoći muzičarima, misliti na njih. Kada sam govorila da pevači sada nemaju, mene su prozivali. Nije to običan virus, već pandemija. Znala sam, govorila sam da će potrajati. Žao mi je muzičara, to su kolege i ljudi koji žive od toga, prehranjuju porodice. Počeće pjevači da izbjegavaju emisije, moraš kupiš odelo, haljinu, da se doteraš, sve je to trošak. Znate li koliko je pevača koji su kupili stan na kredit, od čega će to da otplate?! Čula sam se sa pojedinima, nije im lako – priča pjevačica otkriva da će na proleće ponovo zasukati ruka na selu.

– Muzika se zove naš bivši posao ako se nešto ne promeni. U selu sam kod majke, ovde jadni seljaci ne znaju šta će. Još malo nećemo imati šta da jedemo, nešto da posadimo da pojedemo je rješenje. Ići ćemo u nadnicu i dnevnicu, svi na selo, ko koga ima. Posadimo baštu i eto – rekla je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *