PRIJE SAT VREMENA OGLASILA SE JELENA KARLEUŠA NA INSTAGRAMU: Mnogi su se rasplakali kad su ovo pročitali, NE KRIJE TUGU

Pop diva Jelena Karleuša našla se u centru skandala zbog, sada bivše, takmičarke šoua “Zvezde Granda”, koja je diskvalifikovana, nakon što je na svom Instagram profilu objavljivala uvrede i pretnje na Jelenin račun.

jelena-karleusa-foto-nikola-tomic-14-830x0

Nakon diskvalifikacije, izjave nezadovoljne takmičarke navukle su gnev ljudi, ne samo na Karleušu, već i na njene ćerke Atinu i Niku, zbog čega je Jelena podnijela krivičnu prijavu protiv Kneževićeve.

Nakon medijske bure, ali i brojnih razočarenja, zbog toga što je kolege nisu podržale onako kako je ona to očekivala, Jelena se oglasila na svom Instagram profilu i objasnila kako se nosi sa pritiskom javnosti, ali i mržnjom.

jk-830x0

– Hvala svima na podršci i ljubavi. Kada je neko u samom vrhu ove igre, kada ima najveću popularnost, uticaj i broj pratilaca, mora i da podnosi najveći pritisak. Kako slave, tako i mržnje – započela je Jelena.

– Da nisam mentalno veoma jaka, teško bih mogla da podnesem sve ono što 26 godina u ovom poslu trpim. Moja karma je takva da sve što dotaknem pretvaram u energetski haos. Ni sama ne znam da objasnim zašto je to tako. Plašim se da niko drugi na mom mjestu ne bi mogao da izdrži sav pritisak medija i društvenih mreža, koji je konstantan i nemilosrdan – navela je pjevačica i istakla da je od svih koleginica ona najviše trpela.
– Na ovim prostorima ne postoji žena koja je trpela više i to je nažalost postalo normalno stanje. Ali zato niko drugi nije ja, jer na Balkanu samo ja generišem sve negativno, koje se rafalno ispaljuje na mene, u nove pobede i pomeranje granica, u motivaciju, želju, snagu… Kao zver sam naučila na udarce jer, iskrena da budem, ja samo za udarce i znam – priznala je JK.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *