BOJANA RODIĆ I MIRKO ŠIJAN OTKRILI SPOL BEBE: Evo i kako će bebi dati ime, VELIKA SREĆA, NE DOLAZE SEBI

Ponosna tetka se raduje što će njen brat dobiti dijete

Mirko Šijan i Bojana Rodić nedavno su saznali da će dobiti sina, a ponosna tetka, Mirkova polusestra, pjevačica Jelena Vučković oglasila se ovim povodom.

Naime, Jelena je na svom Instagram nalogu objavila fotografiju Mirka i Bojane  i uputila im snažnu poruku.

– Mnogo sam sretna, biću ponosna tetka jednog dječaka – napisala je pjevačica i uz objavu dodala emotikone anđela.

bojana-830x0

foto: Printscreen

Inače, kada su saznale da je Bojana u drugom stanju, Mirkove sestre, Jelena i Zorana Šijan, slavile su zajedno što će uskoro postati tetke.

– Mi slavimo, došla je i Zorana u Valjevo, toliko smo srećni. To je prva beba u našoj porodici. Presretna sam i zbog Bojane i zbog Mirka i stvarno imamo divnu snajku, jedva čekamo – rekla je tada Jelena.

Podsjetimo, ranije se nagađalo da će Bojana i Mirko, ako dobiju dječaka, naslejdniku dati ime Zoran, po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu Šijanu, međutim na početku Bojanine trudnoće budući tata nije htio da priča o imenu dok ne vidi da je sa bebom sve super.

– Dok ne vidim da je to sve u redu i kako treba, ne pričam na tu temu, poslije ćemo lako oko imena. Normalno, prvenstveno je bitno da dijete bude živo i zdravo, a oko svega ćemo vidjeti kada budemo sigurni da je sve kako treba – rekao je Šijan tom prilikom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *