JESTE LI MEĐU NJIMA? Pun MJESEC nosi veliku sreću za OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA (od 28. marta)

Pun Mjesec ovoga puta ulazi u znak Vage i donosi nam ljepotu života kroz osvešćivanje ravnoteže i pravljenje kompromisa. Imaćemo priliku da pronađemo sredinu u našim odnosima i riješimo svaku dramu u izazovima.

Ova lunarna energija na neke horoskopske znakove imaće fantastičan i predivan uticaj — saznajte da li je vaš horoskopski znak na spisku:

Blizanci

 Pun Mjesec ponekad može da izazove teške emocije, ali ovog puta Blizanci će osjećati lakoću i biće društveni. Imaćete nevjerovatnu kreativnu energiju, pa je sjajno vrijeme da se posvetite umjetnosti, hobijia i projektima koje volite. Ne trošite Imate priliku da napravite ozbiljan pomak kada je reč o oživljavanju vaših razigranih vizija! Budući da će ovaj pun Mjesec rasti u sektoru zabavljanje, takođe je sjajno vrijeme da flertujete i potpunije prihvatite svoje romantične veze. U odnosu sa partnerom ulijete više strasti. U svakom slučaju, zabava i slušanje glasa srca donosi vam harmoniju za vreme punog Mjeseca.

Rak

Pun Mjesec nas podstiče da se aktiviramo na društvenom nivou. Nakon vrhunca emocija koji je početkom ovog mjeseca donio mlad Mjesec u Ribama, koristite ovu lunarnu energiju kao vrijeme za punjenje duhovnih i fizičkih baterija. Da bismo stvorili istinsku ravnotežu u svom životu, ponekad moramo da se odmaknemo od svakodnevnog rada i stupimo u kontakt sa svojim istinskim JA, kako bismo mogli da procijenimo šta nedostaje i šta treba da otpustimo. Sada je vrijeme da malo vremena provedete sami i posvetite se svojim mislima. Umjesto da pravite bilo kakve veće društvene planove, osamite se i posvetite malo sebi i svojim potrebama. Pišite dnevnik, dodatno se naspavajte ili se opustite u mirišljavoj kupki…


Ribe

Imaćete pojačane emocije, ali i nežne pozitivne vibracije. To je zato što se odvija u vašoj transformativnoj osmoj kući, koja će vam pomoći da promijenite dinamiku unutar vaših odnosa. Fkusirjte se na svoju podsvijest i mističnu stranu za vrijeme punog Mjeseca. Stupite u kontakt sa svojim željama i kroz meditaciju pojačajte svijest kako biste stvari posmatrali jasnije. Jednom kada stupite u kontakt sa svojom unutrašnjom stranom, moći ćete efikasnije da idete naprijed postavljanjem granica i omogućavanjem da se vaša osetljiva strana prikazuje na siguran i zdrav način. Zaslužili ste ovu priliku da napravite pauzu i zaronite duboko u dubinu svoje duše.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *