KARLEUŠA TRAŽILA DA JE VRATI U GRAND, VANJA UZVRATILA PSOVKAMA: Saša Popović sve otkrio – NJEN OTAC NAM SE IZVINJAVAO

Direktor Granda progovorio prvi put nakon skandala.

Vanja Knežević danima je u centru interesovanja svih domaćih medija zbog skandala koji potresa Zvezde Granda – prepucavanja sa Jelenom Karleušom, koje je na kraju rezultiralo krivičnom prijavom.

Kako je produkcija Granda ranije saopštila Vanja je diskvalifikovana zbog ripostovana na društvenim mrežama, uvreda na račun Karleuše, a ovim povodom se sada prvi put oglasio direktor Granda Saša Popović.

On je gostovao u Jutarnjem programu televizija Prva gdje je negirao pisanja da Marija Šerifović napušta takmičenje, a zatim prokomentarisao diskvalifikaciju o kojoj je Srbija brijala.

“Bura se digla zato što je to djevojka od 18 godina, desilo se šta se desilo. Ja sam čekao da se strasti smire, pa da pojasnim situaciju. Tu se desilo da je Jelena rekla to što je rekla, da bi ta djevojka poslije emisije dobila na hiljade poruka gdje su vrijeđali Jelenu, a njoj davali podršku i šta je ona uradila. Ona je na svoje društvene mreže stavila sve te najgore poruke i još im se zahvaljivala.

sasa-popovic

To je bilo neprimjereno, bilo je za diskvalifikaciju. Nakon diskvalifikacije uveče se javio se njen otac, Marija mu je dala moj broj. Rekao je da zna da je njegovo dijete pogrešilo, ali me je pitao da li može da se vrati u takmičenje. Čuo sam se zatim sa Jelenom koja mi je rekla: ‘Sale dobro sam razmislila, vrati je u takmičenje, poslije će ispasti da sam ja ovakva, onakva, ionako su me svi napali’. Baš kad smo raznišljai da je vratimo, ona je na svoj profil stavila ovakve stvari:

‘Da su Zvezde Granda mizoginija, mediokritet i prostakluk i napisla sretna sam što sam zauvijek završila sa ovakvim vidom takmičenja”, rekao je Saša Popović i dodao da je Karleuša htjela da bude Vanjina mentorka, ali je ona izabrala Mariju Šerifović.

Leave a Reply

Your email address will not be published.