SVI SE PITAJU GDJE JE FILIP CAR, A SADA SE OGLASILA MAJA MARINKOVIĆ: Pogledajte šta je objavila, SVE JE JASNO?!

Filip Car je sinoć nešto iza ponoći izašao iz “Zadruge” i od tada ni traga ni glasa od njega.

Dalila Dragojević nije spavala cijelu noć, a jutros se žalila da joj nedostaje, te da je muči što ne zna ni gdje je ni kako je.

Ono što je posebno zanimljivo, nova objava Maje Marinković je svima zagolicala maštu. Na osnovu ove poruke mnogi su pomislili da je Filip Car trenutno s njom.

– U tim muško ženskim igrarijama pobjedu odnosi najljepša riba žao mi je – poručila je Maja Marinković

Podsjetimo, sinoć je došlo do raskida između Dalile Dragojević i Filipa Cara, kada je ona prvo lomila po hotelu i Imaginarijumu i željela da izađe, a kada se ona smirila, Filip je tražio da napusti rijaliti, čak je i saopštio Dragojevićevoj da više nije učesnik “Zadruge

Printscreen

Sve je počelo jer je Dalila rekla da joj Filip brani da priča sa Dejanom Dragojevićem što je ona iznijela tokom emisije “Pitanja novinara”.

Caru se to nije dopalo, jer kako je rekao, on ne brani Dalili da priča sa Dejanom, ali da ne treba da mu daje lažnu nadu. Uslijedila je svađa koja se nastavila i u izolaciji, kada je Car odlučio da raskine.

Printscreen

Filip je na kraju tražio i prijetio da će nauditi sebi ako ne izađe, te napustio “Zadrugu” kroz tajna vrata u prostorijama “radio Amnezije”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *