DALILIN OTAC HUSO SE PONOVO ODREKAO KĆERKE, OD BRUKE I SRAMOTE ne smije da ulicu da izađe: Zatvorio joj vrata od kuće, OSTAJE NA ULICI

David Dragojević otkrio je detalje iz porodice Mujić, koji se Dalili Dragojević neće svidjeti.

Otac Dalile Dragojević od bruke i sramota zbog onoga što je njegova ćerka priredila njenoj porodici ne smije da izađe na ulicu, bar tako tvrdi David Dragojević, brat Dejana Dragojevića, koji trenutno proživljava veliku bol zbog javne prevare njegove supruge.

David je u emisiji ,,Primejera” otkrio sve o razgovoru Gorana Dragojevića i Dalilinog oca, te je istakao da se neće lijepo provesti zbog bruke koju je priredila na televiziji sa nacionalnom frekvencijom.

Naime, poznato je da je Dalila jedva uspela da povrati kontakt sa njenim ocem, koji se nje odrekao prije nekoliko godina, a izgleda da će zbog njene bruke ponovo učiniti isto.

David je istakao i da nakon što se rijaliti ,,Zadruga 5” bude završio, Dalila neće imati gdje da ode, jer su joj sva vrata zatvorena.

– Znam da se tata čuo sa njenim ocem, čovjek je van sebe, plače i ne može na ulicu da izađe. Dalila vrlo dobro zna da se njen otac nje odrekao zbog nekih manjih stvari, a tek ovo… Ne znam šta će tu biti. Ona nema gdje da se vrati poslije ovoga – tvrdio je Dragojević.

Leave a Reply

Your email address will not be published.