OGLASILA SE BILJANA DRAGOJEVIĆ, IMA TUŽNU PORUKU ZA DEJANA: Od produkcije se traži jedno, neće mu biti lako kad čuje…. (FOTO)

Dejan Dragojević sinoć je opet imao nervni slom kada je vidio svoju ženu Dalilu kako se ljubi sa svojim ljubavnikom Filipom Carem. Zadrugari su pokušavali da ga smire, ali on nikako ne može da prihvati da je ostao bez supruge, te da mora da je gleda kako uživa u novoj ljubavi.

Ipak, nikome ne može biti teže nego njegovoj majci Biljani, koja od kuće svakodnevno prati dešavanja u rijalitiju, a svom sinu ne može da pomogne. Ona se povremeno oglašava na svom Instagramu, gdje pokaže svu svoju tugu i bol, a sinoć nije izdržala, pa je objavila snimak posebne težine, koji je doveo do suza svakoga ko ga je pogledao.

Naime, Biljana je objavila snimak sa slikama svoje djece, prije svega sa Dejanovim slikama, a pjesma Dina Merlina “Nedostaješ” je imala jasnu poruku. Pored toga, Biljana je napisala i sljedeće:

– Pitali su majku koje dijete najviše voliš? Odgovorila je: Bolesno dok ne ozdravi, odsutno dok se ne vrati, najmanje dok ne poraste, i sve njih dok ne umrem! – stoji na Instagram profilu Dejanove majke Biljane Dragojević.

https://www.instagram.com/p/CVsBXZ-IXe-/

Leave a Reply

Your email address will not be published.