OGLASIO SE OTAC FILIPA CARA! OVO SE ČEKALO: Evo šta je rekao za Dalilu, kad im produkcija prenese…”DALILA JE DAVALA…”

Franjo Car, otac aktuelnog učesnika “Zadruge 5” Filipa Cara otkrio je šta sve što misli o dešavanjima o kojima bruji region, a čiji je akter upravo njegov sin.

– Šta da vam kažem, nije loše. Gledam sina i nerviram se. Gledao sam ga noćas kada je izašao. Prošle godine nisam pratio uopšte, sada gledam – rekao je čovek na početku razgovora za Telegraf.

– Tužan je i zbunjen. Nerviram se kada ga vidim tužnog. Svaki njegov odabir je samo njegov i ja se u to ne miješam. Ako je on srećan i ja sam. Ja sam čovjek koji se ženio dva puta, imao sam mnogo žena, svašta mi se dešavalo ali ovako nešto mi se nije desilo nikad. On je puno hrabriji od mene. Ja nikada ne bih imao petlju da ovako nešto uradim javno. To se mjeri sa ludošću. Ne vidim baš da je srećan pored Dalile. Ne sviđa mi se njegov i Dalilin odnos i to što se svađaju. Isti su karakterno. Ne sviđa mi se ni to što pokušava da mu nametne svoje mišljenje.

Filipov otac smatra da on nije kriv za razvod populanog para.

– On nije Dejanu oteo ženu, ona je otišla sama. Filip je poslije tri dana ustao i rekao “sviđa mi se Dalila” pred cijelim stolom. Ona je davala povoda, flertovala je sa njim. Dejanova greška što je puštao to da radi, a znao je kakva joj je prošlost. Nije istina da je nju Dejan gušio, to je tipično ženska priča.

Frano ističe da ne razumije Dejanovo ponašanje i, kako kaže, nikada se ne bi ponižavao kao on.

– Ne razumijem Dejana. Moj stav je sličan stavu mog sina. Ne bih nikada cmizdrio, ja bih presjekao. On je kao curica. Ma da je zlatna, ako si me tako povrijedila – zdravo. Ne možeš plakati, muško si! Cviliš pred milionima ljudi. Isplači se jedan dan i nastavi dalje. Ne razumem ga sa muške strane. Ja sam ubijeđen da je ona njega varala i napolju.

– Vidim da je na ivici pucanja tako da sam siguran da će je brzo ostaviti ako nastavi da se ovako ponaša. On je njoj rekao šta je problem pa ako nastavi ovako ostaviće je. Raskinuće oni ako već i nisu. Možda ga vuče još to što nisu otišli do “kraja” u odnosu.

Filipov otac priznaje da bi mu sestra i majka zamjerile vezu sa udatom ženom.

– Sestra bi mu zamerila, a mama mu svaku djevojku zamjera, pa tako i ovu. Imao sam čast da upoznam gospođicu Maju. Ona je luda i šašava, kao i Filip. Zamolio sam je da ne pravi skandale i da se ne ponaša prema Filipu kao prema Janjušu i čvrsto mi je obećala. On je u ovom trenutku načisto sa Majom, ali kada je bude ugledao ko zna šta će da bude. Ne vjerujem da će mu biti svejedno. Još ako ga Maja ne pozdravi, ako ga iskulira, to će ga skroz poremetiti. Kopkaće ga zašto, biće mu gore nego da mu je šamar opalila.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *