DIRLJIVO! EVO ŠTA JE DAVID POSLAO BRATU U ZADRUGU, čekajte da vidite DEJANOVU REAKCIJU: Nije mogao da vjeruje, pa izustio jednu rečenicu

David Dragojević teško podnosi sve ono kroz šta mu rođeni brat Dejan Dragojević prolazi u “Zadruzi”, otkako ga je javno prevarila i ostavila supruga Dalila, koja je na njegove oči otpočela emotivnu vezu s Filipom Carom.

On svom rođenom bratu, s kojim ne priča, pruža javnu podršku i poručuje da je dobrodošao u njihov porodični dom u Veterniku, a sada se odlučio na potez koji je sve gledaoce, koji su odlično upućeni u njihove zamršene porodične odnose ponovo raznježio.

Naime, Davidu je stalo do toga da njegovom rođenom bratu u “Zadruzi” baš ništa ne zafali i da ga ponovo gleda nasmijanog, zbog čega mu je u poslao garderobu. Prije nego što je to učinio, David je strepio od toga da Dejan ne sazna da mu stvari stižu baš od njega, jer misli da zbog narušenog odnosa to nikako ne bi prihvatio, ali na njegovu sreću – sve je dobro prošlo!

Dejan se rano jutros veoma obradovao kada mu je u “Zadrugu” stigao džak sa stvarima koje mu je poslao rođeni brat. Oduševljeno je vadio komad po komad garderobe, isprobavao i pokazivao zadrugarima, koji su otpočeli polemiku oko toga ko bi pošiljalac mogao biti. Na konstataciju Miljane Kulić da su stvari vjerovatno od Davida, Dejan je rekao:

– Ne znam. Ko god da je, hvala – poručio je Dejan, a da li će ovo biti samo jedan u nizu koraka ka ponovnom uspostavljanju zdravog odnosa između rođene braće, ostaje da vidimo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *