NJENE RIJEČI ĆE SVI PAMTITI, EVO ŠTA JE MILJANA VEČERAS OTKRILA O DALILI: “Dalila je meni…”

Podjela budžeta Anđele Đuričić i dalje traje, a zadrugari pomno slušaju sve što vođa ima da im kaže:

– Majo, moram da ti dam mali budžet. Pozitivna si, simpatična i luda, ja to poštujem, želiš da ono što je tvoje bude samo tvoje. Nemam izgrađeno mišljenje o tebi, možda se budemo malo više i družile – govorila je Anđela.

– Srednji budžet za Mikija, on nema zlu namjeru, ja se smijem njegovim komentarima, čak i kada je na moj račun. Drag mi je Miki, nemam šta specijalno da dodam – nastavila je ona.

– Mali budžet za Sandru Rešić, ja sam prema njoj uijvek bila okej, ja tako smatram, ne mislim da se to ikada promijenilo, ali opet, ta ista Sandra ide i priča nešto drugo za mene, ne znam zašto – bila je surova Anđela.

– Miljani ću morati da dam mali budžet, iako sam uvijek imala lijepo mišljenje o njoj. Uvijek imaš nešto fino da mi kažeš, podržavaš nas dvoje. Ne želim da zalazim u ljubavne odnose, ne znam šta ćete Zola i ti raditi, nemoj da se zaluđuješ stvarima koje ne postoje – govorila je Đuričićeva.

– Ne ljutim se. Imam lijepo mišljenje o tebi, mislim da si iskreno zaljubljena u Mateju, pokazala si mu bolju verziju sebe, podržavam vašu ljubav. Mislim da ti odnos sa Dalilom neće dobro donijeti, ona je i meni zabila nož u leđa, nisi djevojka iz tog miljea – odgovorila joj je Miljana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *