MUK U BIJELOJ KUĆI ,DEJAN PRED SVIMA PRIZNAO ZAŠTO JE CAR BOLJI OD NJEGA: Konačno smogao snage, Dalila se samo smješka (VIDEO)

U rijaliti programu “Zadruga” je u toku glasanje za zadrugara koji ima najviše samopouzdanja, a nakon izlaganja Tare Simov, zadrugar, Dejan Dragojević je iznanadio sve u Bijeloj kući.


– Ja ću se voditi onime što je Karić rekao…Za mene je na prvom mjestu, po tom nekom principu, Mensur. Ne znam što koristiš rječnik i rječi za koje ne znaš šta znače. Navela bih i situaciju, da Mensur misli da može da ima djevojku koju poželi, a ja sam mu dokazala da ne može. Na drugom mjestu je Irma, jer se pronalazi u svim situacijama i misli da je najpametnija, a nije. Treća osoba je Stefan Mihić, jer konstanto nabacuje to da je pametan i inteligentan – rekla je Tara.

– Sve što više pričate, sve se više i kanalite – ubacila se Irma.

– Što se tiče samopouzdanja, rekla je Tara nešto bez pokrića, nešto sa pokrićem. Mislim da je to lična stvar, a samopouzdanje što se mog aspekta tiče, to je pokazivanje unutrašnje jačine, koju ja nemam. Dalila, Maja, Car su ti ljudi koje ću ja navesti – rekao je Dejan, te je ovaj odgovor začudio mnoge zadrugare.

Detaljnije pogledajte u videu.

Leave a Reply

Your email address will not be published.