SAMO SUZE I PATNJA – OVA 3 ZNAKA ČEKA PRAVI PAKAO: Ruski astrolog Pavel Globa objavio horoskop za 2022., EVO KOME ĆE BITI NAJGORE

Astrolog Pavel Globa kaže da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 mjeseci

Tri horoskopska znaka u 2022. čeka malo turbulentniji period. Tako, čuveni ruski astrolog Pavel Globa kaže da će tri znaka imati dosta poteškoća i izazova u narednih 12 mjeseci.

Strijelac

Neka ovo bude godina u kojoj ćete sebi biti na prvom mjestu. Sad nije dobar trenutak za važne životne odluke. Jednostavno se prepustite trenutku i uživajte. Krucijalne odluke ostavite za kasnije. Odnosi u porodici će biti napeti zato prije nego što progovorite dobro razmislite.

Rak

Tokom 2022. godine biće momenata kada ćete poželjeti da “iskočite” iz vlastite kože. Bićete puno stresnih i napetih situacija, a vi se potrudite da ih savladate i budete staloženi. Sudbina vas testira, pazite kakve poteze povlačite. Ne bi bilo loše da počnete prakticirati meditaciju, tako lakše ćete svladati sve nevolje i turbulentne periode. Uprkos svim preprekama na koje ćete nailaziti, jedno je sigurno – kraj godine ćete dočekati mnogo jači mentalno.

Jarac

Baš kao ni Strijelčevima ni vama ova godina neće biti pretjerano dobra kada je riječ o finansijama. Trošićete više nego što zaradite, a velika je šansa i da zbog nesmotrene odluke ostanete bez veće količine novca. Međutim, početkom proljeća imaćete priliku da pokrenete vlastiti biznis koji će vam donijeti profit. Vodite računa i ne donosite odluke naglo. Dobro posmatrajte šta se oko vas događa, dobro je tražiti i vrebati prilike oko sebe kako ne biste slučajno propustili onu koju vam je sudbina namijenila, kaže ovaj ruski astrolog.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *