EVO GDJE SE MAJA MARINKOVIĆ NALAZI NAKON DISKVALIFIKACIJE, NJENE KOMŠIJE OTKRILE: Od sramote ne diže glavu, TUŽNA I IZMORENA

Maja Marinković diskvalifikovana je iz rijalitija “Zadruga 5” nakon što se žestoko sukobila sa Filipom Carem i unakazila mu lice.
Kako Telegraf Jetset piše Marinkovićeva se trenutno nalazi u iznajmljenom stanu na Crvenom krstu koji je rentirala par mjeseci pred ulazak u Zadrugu.

Maja izlazi samo kada je to neophodno, a koliko ju je sramota od svega što je učinila u rijalitiju svejdoče komšije koje su je srele.

2815813-maja-2-ff

– Maju sam vidjela juče kako ulazi u zgradu pognute glave. Brzo je ušla unutra i nije se ni pozdravila. Ona je prije Zadruge bila prijatna, čak je pomagala jednoj komšinici prilikom selidbe, unosila joj je stvari. Sada ni “zdravo” nije rekla samo je projurila. To je sigurno zbog ovog što se dogodilo u rijalitiju – govori jedna Majina komšinica.

Kako dalje navodi ona je nekoliko puta vidjela dostavljača hrane, a često se čuje i lavež psa iz stana što potvrđuje da je ona unutra.

Podsjetimo, Maja i Filip sukobili su se u noći između 31.12 i 1.1.u Zadruzi, a Filip je nakon što mu je ona izgrebala lice od produkcije zahtjevao njenu diskvalifikaciju, međutim, brzo se pokajao, pa je nakon obavještenja da je Maja diskvalifikovana plakao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.