HAOS U ZADRUZI! DALILA I CAR ZAJEDNO NAPUSTILI BIJELU KUĆU: Evo šta se noćas desilo (VIDEO)

Izgorjeli od besa!

Bane Đokić napustio je “Zadrugu”, a za ovonedeljnog vođu postavio je Baneta Čolaka. On je kao vođa imao zadatak da izabere potrčke i omiljenu osobu.

– Nekim odnosima treba dati šansu, da se možda ili pomire ili da se rodi nešto novo. Podići ću parove, da možda razjasne neke probleme koje imaju. Filip i Ana, Osmakčić i Sandra, Gruja i Mima, Tara i Ša. Između Gruje i Mime se ponovo nešto dešava jer sam čuo kako se smiju. Jutros su me probudili Mimini krici, neka sednu da ne bi budili Mikija kao što su mene. Vidim da je Tari dosta teško i mislim da bi joj bilo mučnbo da ode sa Nenadom u izolaciju, pa neka bude da oni sjednu – govorio je Bane.

– Čuo sam da je možda bio neki poljubac u ekonomskom dvorištu i mislim da treba da se riješe ti neki odnosi. Dalila i Car su moji potrčci – rekao je Bane.

– Ma jedi go*na je l’ si čuo? Dosta je bre više! Od koga si čuo to? – vikala je Dalila.

– Taj koji je to rekao ako želi neka ustane – rekao je Čolak.

– Ne kapiram izolaciju, da li smo mi jedini ovde, šta je ovo? Šta vi očekujete više? – vikala je Dalila.

– Kad god ste vi tamo desi se nešto novo, a i da se razumijemo vaša priča je obilježila rijaliti o tome se priča svih mjeseci – dodao je Čolak.

– Ne kapiram izolaciju! Ne kapiram! Dosta je više bre! – urlala je.

– Slažem se da su non stop tamo i trebalo bi da odmore malo. Ali, ako je nešto ljudima zanimljivo, upravo je taj odnos. Ako nije nešto gledano, gledan je odnos Dalile i Cara. Ljudima je to zanimljivo i to će tako biti – dodao je Miki.

– Miki, mi se nismo izmirili! Ja sam plakala u dvorištu zbog svojih problema, on je došao da me tješi i pričali smo. Nikakav poljubac nije bio. Bane ne jedi go*va, ne možete na silu ljudi išta – pravdala se Dalila.

– Niko vas ništa ne tjera – govorio je Čolak.

– Nama izolacija ne treba da bi razgovarali, kako to ovde retardi ne kapiraju! Dajte da potpišemo onda da ne izlaimo odatle – urlala je Dragojevićka.

– Ja sam u izolaciji proveo dva mjeseca sa Dalilom, a generalno pet mjeseci. Onaj ko me stavi za potrčka i kaže to je za gledanost ja poludim, recite “ja tako hoću” i kraj. Skoro dvije godine koliko sam ovde ja sam proveo u toj istoj izolaciji i više mi je muka. Iskreno, fali mi kuća, fale mi ljudi, a tamo sam stalno zatvoren. Moja komunikacija sa njom za crnim stolom nije ista u odnosu na to van stola. Stvarno mi je muka od izolacije, željan sam da se družim, da budem malo van ona četiri zida. Ne mogu da ustanem ko čovjek, sav sam smoren i nikakav. Nije meni problem Dalila ili neko drugi, sama prostorija mi smeta. Ja ću sam kada budem želio da porazgovaram sa njom, zaista ne mora niko da me gura ili tera na nešto. Dovoljno sam svjestan, da kada sam osjetim potrebu mogu da pričpam sa njom. Ovo sada mi je neko gušenje… – govorio je Car.

Nakon emisije “Pretres nedelje”, Dalila i Car imaju zadatak da napuste Bijelu kuću i da se presele u izolaciju gdje će boraviti do nominacija.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Leave a Reply

Your email address will not be published.