ASTROLOZI TVRDE/ STIŽE MLADI MJESEC U VODENJAKU 01.02. – Sve će se promijeniti, NA OVO POSEBNO OBRATITE PAŽNJU!

Mlad Mjesec u Vodenjaku događa se 01. veljače/februara u 06:49 h i donosi obilje svemirske podrške i nagrada! Koristite energije ovog mladog Mjeseca u Vodenjaku da razbistrite svoj um, proširite horizonte, prihvatite nove perspektive i usredotočite se na mir.

Mlad Mjesec predstavlja početak novog lunarnog ciklusa, a ovaj mlad Mjesec je još snažniji jer donosi početak lunarne nove godine i vrijeme novih početaka. Neposredno prije početka lunarne godine, mnogi odvoje vrijeme da raščiste kuću, smanje nered i unesu svježu energiju u svoje domove. Prošlost se otpušta, a potiče se i novi, nadahnuti način razmišljanja

screenshot-43

Za vrijeme ovog mladog Mjeseca, možda ćete se osjećati inspiriranim da se riješite starog i nepotrebnog i ispunite svoj dom svježom energijom. Budući da je ovo mlad mjesec u Vodenjaku i ima snažnu energiju zraka, sve radnje koje poduzimamo kako bismo unijeli novu energiju u svoje živote vjerojatno će potaknuti nove načine razmišljanja, nove ideje i jasniji um.

Iako postoji nekoliko prekrasnih, svježih energija pod ovim mladim Mjesecom, postoji nekoliko stvari koje treba imati na umu. Merkur će i dalje biti retrogradan pod ovim mladim Mjesecom, što znači da moramo biti malo strpljivi kada je u pitanju potpuni skok naprijed.

Ov je vrijeme je razmišljanja i ponovnog osvrta na prošlost. To je vrijeme kada naši podsvjesni obrasci razmišljanja mogu isplivati ​​na površinu kako bi ih ponovno razmotrili. Kada je Merkur retrogradan, možemo se osjećati kao da koračamo unatrag, a ne naprijed.

Znajte da će ova retrogradna energija biti kratkotrajna, jer će samo nekoliko dana nakon mladog Mjeseca 03. veljače/februara, Merkur krenuti direktno. Nakon ovog datuma možemo početi osjećati pune učinke svježe energije koju nam je ovaj mladi Mjesec donio.

Kako se tjedni nastavljaju nakon mladog Mjeseca, možda će nam biti lakše ići naprijed i raditi na nekim od ciljeva i namjera koje smo postavili.

Drugi važan čimbenik pod ovim mladim Mjesecom je utjecaj Saturna. Saturn će lebdjeti blizu mladog Mjeseca u Vodenjaku, vršeći svoj utjecaj.

Saturn ponekad može biti surova energija, ali to je samo zato što želi da preuzmemo odgovornost za sebe i svoje postupke. Saturn od nas zahtijeva da postavljamo teška pitanja, donosi lekcije, dajući nam prijeko potrebnu provjeru stvarnosti.

Možda ćemo biti prisiljeni suočiti se s nečim za što nismo preuzimali odgovornost u svojim životima, ili ćemo možda otkriti da smo suočeni s izazovom koji je neophodan za postizanje naših ciljeva.

Znajte da kad god je Saturn uključen, postoji prilika za rast i uspjeh. Saturn nam daje teške lekcije, jer zna da ih možemo podnijeti. Daje nam teške lekcije kako bismo mogli nastaviti rasti, napredovati i voditi život kakav nam je suđen.

Ako primijetite bilo kakve izazove ili teške prepreke koje dolaze s ovim mladim Mjesecom, znajte da vam je dana izdržljivost da se krećete naprijed, a s druge strane, bit ćete nagrađeni! Saturn uvijek ostavlja nagrade kad god unese lekcije u naše živote.

Također možemo preuzeti kontrolu nad ovom energijom i upotrijebiti je da ustrajemo na pitanjima koja nas muče. Postavite namjere oko ovog mladog Mjeseca i znajte da će vam utjecaj Saturna pomoći da pronađete svoj put.

Saturnov utjecaj je također snažna kozmička potpora dugovječnosti, tako da će ovo biti savršen Mlad Mjesec za stvaranje dugoročnih ciljeva. Saturn nam može dati upornost potrebnu da izdržimo test vremena, stoga znajte da je i to na vašoj strani.

Također je vrijedno napomenuti da kad god je Saturn imao snažan utjecaj na našem kozmičkom nebu, često vidimo daljnji razvoj događaja kada je u pitanju pandemija. Možda ćemo dobiti neke vijesti u vezi s pandemijom u vrijeme ovog mladog Mjeseca.

Još jedna kozmička sila vrijedna spomena u vrijeme ovog mladog Mjeseca je harmonično poravnanje između Jupitera i Urana. Uran je prirodni vladar Vodenjaka, stoga je uvijek vrijedno vidjeti što planetarni vladar sprema pod odgovarajućim mladim Mjesecom. To što je Uran u harmoniji s Jupiterom definitivno je pozitivan znak koji će nam pomoći da se pomaknemo iz ograničavajućih misli.

Pod ovim mladim Mjesecom u Vdenjaku, zapitajte se: ‘Kako mogu proširiti svoj um da vidim stvari na novi način? Kako mogu ukloniti samoograničavajuća uvjerenja i sumnje u sebe kako bih napravio/la mjesta za nove prilike?’.

Uran je planet buđenja, a kako se udružuje s ekspanzivnim Jupiterom, postoji i prilika za neke ozbiljne trenutke spoznaje. Iako ovo definitivno može biti potaknuto mladom Mjesecom, znajte da radimo s ovom energijom tijekom cijele veljače/februara.

Koristite energije ovog mladog Mjeseca u Vodenjaku da razbistrite svoj um, proširite horizonte, prihvatite nove perspektive i usredotočite se na mir.

Leave a Reply

Your email address will not be published.