Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

OVAJ DATUM ĆE BITI KLJUČAN U 2022: Astrologkinja Jelena otkriva šta nas čeka, jedan znak će imati SREĆE S PARAMA!

Astrološkinja Jelena Đokić objasnila je šta nam “spremaju” zvijezde u 2022. godini.

Astrološkinja je, gostujući na K1 televiziji u emisiji “Uranak”, istakla da će 2022. godina biti lakša i bolja od ove i prethodne.

Kada govorimo o 2022. imamo tri dvojke, broj dva se vezuje za drugu kuću horoskopa, za znak Bika i planetu Veneru. To je godina, kako bismo je nazvali, obilja, i ono što treba da naučimo i savladamo u 2022. je da se opustimo, da budemo u lakoći, koliko god da je izazovno vreme oko nas. Prošla, 2020. je bila godina poravnanja, 2021. koju napuštamo je bila godina promena, dakle, definitivno završavamo sa svim što smo znali kao nešto što je postojalo. Od 2022. treba da uđemo u neku lakoću, da imamo veru da se sve dešava za naše najviše dobro, da ništa nije mimo nas – rekla je Jelena Đokić.

Ona je otkrila i trenutak koji je, prema astrologiji, ključan u sljedećoj godini.

– Ključni trenutak godine će se odigrati u aprilu, 12. aprila, kada će Jupiter i Neptun da se nađu u konjukciji u znaku Riba. Jupiteru je potrebno 12 godina da obiđe krug Zodijaka, sada krajem godine ulazi u znak Riba, gdje će se zadržati do polovine maja, onda ulazi u znak Ovna, gde će biti do oktobra, i ponovo se retrogradno vratiti u znak Riba – istakla je astrološkinja.

Jelena Đokić je dodala da će ove godine finansije biti posebno naklonjene Vodolijama.

– Kome su naklonjene finansije? Vodolijama i onima koji su u podznaku Vodolija. Njih će nekako hteti novac zato što Jupiter prirodno tranzitira kroz njihovo drugo polje, oni mogu da se nadaju boljim i većim finansijama – poručila je ona.

Leave a Reply

Your email address will not be published.