JEFTIN “LIJEK” OD 2 SASTOJKA UBIJA PARAZITE I ČISTI TOKSINE IZ CRIJEVA: Uzima se ujutru, evo kako da znate da ste zatrovani

Da li ste znali da paraziti mogu da žive u bilo kom delu ljudskog tela, ne samo u crevima kako većina veruje? Većina nas nije svesna da našem telu žive ovi jezivi “gosti”… Paraziti su veoma štetni jer oduzimaju telu sve hranljive materije koje unosimo putem hrane i lišavaju naš organizam neophodnih supstanci.

Paraziti utiču na to da osećamo slabost, umor, pogoršava nam se zdravstveno stanje, počinju da se razvijaju razne bolesti… Osim toga, stanje kože i kose se pogoršava, a organi i sistemi počinju da rade loše!

Mada se zna da su rasprostranjeni po celom telu, u većini slučajeva paraziti naseljavaju creva. Tamo mogu da uzimaju šećer, kao i sve supstance koje se pretvaraju u šećere. Osim toga, paraziti aktivno konzumiraju minerale, vitamine i proteine. Jedan od znakova da su se u vašem telu pojavili nezvani gosti je potreba za slatkišima!
 
Upravo slatko doprinosi akumulaciji sluzi u telu i stvara povoljno okruženje za razvoj parazita. Zbog toga je važno da se ograniči unos ne samo šećera, već i testenina, peciva, hleba itd.

Kako se osloboditi parazita?

Eliminisanje ugljenih hidrata i šećera iz ishrane nije dovoljno. Paraziti su veoma otporni na “nepovoljne” uslove, pa mogu dugo da žive u crevima. Da se oslobodite parazita može vam pomoći jeftino domaće sredstvo.

Sastojci:

2 kašike (20 g) lanenog semena
1 kašičica (2 g) karanfilića

Kako se priprema?

Sameljite karanfilić i laneno seme u prah u mlinu za kafu ili blenderu. Najbolje je da se sastojci posebno samelju jer je karanfilić suv, a laneno seme osloboađa mast. Sjedinite ova dva sastojka i po jednu kašiku (sveže samlevenu) dodajte u čašu mleka, jogurta, kefira ili smutija. Ovaj domaći “lek” koristite u kontinuitetu tri dana, svakog jutra, pa napravite pauzu od isto tri dana. Zatim ponovite tretman. Ne bi trebalo da koristite duže od mesec, koliko je potrebno da se creva u potpunosti očiste od parazita. Da biste održali organizam “čist” i u optimalnom stanju, dovoljno je primenite čišćenje 2-3 puta godišnje!

Zašto deluje?

Karanfilić sadrži supstance koje negativno utiču ne samo na same parazite, već i uništavaju njihova jaja. Laneno seme je “krcato” vlaknima. Oni apsorbuju tečnost i popunjavaju zapreminu creva, kao rezultat toga, paraziti postepeno “napuštaju” svoje stanište. Redovnom upotrebom ovog “leka” možete da se oslobodite svih vrsta parazita, spustite količinu toksina u telu, smanjite apetit i želju za testom i slatkišima. Osim toga, primetićeno je i da pomaže mršavljenje i pomaže da organizam radi kao sat!

Leave a Reply

Your email address will not be published.