Žene rođene u ovom horoskopskom znaku su FATALNE: MUŠKARCI ZA NJIMA GUBE GLAVU, JER ONE SU ROĐENE ZAVODNICE

Da li znate za kojom damom u horoskopu lude svi muškarci?

One će vas privući tajanstvenim pogledom, senzualnim usnama i zato nose titulu fatalnih zavodnica. Žena rođena u znaku Škorpije je sve samo ne smjerna, mirna i tradicionalna djevojka

Sa njima ćete se osjećati posebno, kao da ste na drugoj planeti i sve vrijeme ćete se diviti njenom neobičnom izgledu i zanimljivim pričama, iako one ne pričaju puno.

Njen misteriozni šarm će vas natjerati da pred njom otvorite i ogolite svoju dušu. A vješta i inteligentna Škorpija to može da zloupotrijebi i da stvori neku vrstu zavisnosti. Ona je sposobna da ljude natjera na razne ludosti, da promijene način života i zbog toga važi za problematičnu i opasnu ženu.

Škorpijom upravlja planeta Mars i zbog toga je vatrena i zna kao bujica da sve odnese pred sobom. Zato sa njom treba biti oprezan, jer nikada ne znate šta ih može izazvati i zbog čega može para da počne da im izlazi na uši.

Za njih kažu da proždiru muškarce i imaju tu moć da ih nateraju da zaborave na sve osim njih. Ona je senzualna i osvaja i dušu i tijelo.

Ali, s druge strane, kad steknete njihovo poverenje, uvidjećete da su veoma krotke, pokorne i spremne za svaki dogovor. Zaljubljene Škorpije se prepuštaju i voljenoj osobi ispunjavaju svaku želju. One žele duboku i intimnu vezu i žele da im se posveti pažnja.

Najbolji partneri za Škorpiju su Ribe i Djevice. U Djevici će naći staloženu osobu koja će uspeti da se izbori sa njihovom tajanstvenom i divljom prirodom i nateraće je da priča o svojim osjećanjima.

Sa Ribom će se prepustiti romantici i sanjarenju i uživaće u zajedničkim maštarijama i strastima.

Leave a Reply

Your email address will not be published.