ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA STIŽE NOVAC DO 1. MAJA! Evo za koga će se LIJEPITI PARE

April je mjesec koji je donio velike promene, kako na poslovnom, tako na finansijskom planu, a početak maja donosi nam ulazak Jupitera u Ovna i retrogradni Merkur, što će se odraziti na sve znakove zodijaka

Pred nama je nedelja u kojoj nas planete u Ribama upozoravaju da treba da se čuvamo prevara i osoba koje nas nagovaraju na pogrešne savete.

Skloni smo da povjerujemo da su stvari bolje nego što jesu, pa u skladu sa tim treba da budemo oprezni.

U predstojećoj nedelji do 1.maja novac će imati Ovnovi, Vodolije, Škorpije i Bikovi.

OVAN – Sunce i Merkur u Biku donose vam dvije novčane naknade. Jedna je rizična i zahtevaće ulaganje, koje može da vam se isplati, a druga je sigurnija, ali manja.

BIK – Isključivo od vaše inicijative zavisi da li ćete zaraditi veći novac. Merkur vam donosi zaradu, ali sve što sada forsirate u tom pravcu, treba da bude do 10. maja, kako ne biste uhvatili period retrogradnog Merkura.

Podsjetimo, Venera i Uran donose velike promene u ljubavi.

VODOLIJA – Zanosite se idejama o raznim ulaganjima, ali uticaj Neptuna u Ribama ukazuje da lako možete da budete prevareni. Novca će biti, ali vodite računa u šta ulažete pare.

ŠKORPIJA – Jupiter u Ribama do 10. maja daje vam priliku da zaradite na osnovu kreativnog rada. Iskoristite planete u Ribama da zaradite na osnovu nečega što vam je dosad bio samo hobi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.