Klikom na sliku zatvorite prozor.

 

4 i po godine nakon gubitka muža udovica Olivera Ivanovića u zagrljaju Igora Jurića: A ovako je govorila o tragediji

Milena Ivanović Popović, udovica Olivera Ivanovića, objelodanila je danas da je u emotivnoj vezi sa Igorom Jurićem.

Kako je u objavi na Instagramu sama priznala, našla je “ljubav”, četiri i po godine od gubitka supruga

Oliver Ivanović ubijen je 16. januara 2018, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Sjevernoj Mitrovici. Kako je Milena govorila, kad se dogodila strašna tragedija, prošla je kroz pakao, a najteže joj je bilo da sinu Bogdanu saopšti da više nema oca.

Kada je saznala da je Oliver ubijen, Mileni je pozlilo. Pala je nesvijest.

“Nisam mogla da ga sačuvam. Pozlilo mi je kad sam čula stravičnu vijest. Kako da mi ne pozli poslije svega što smo Oliver i ja proživjeli i kroz šta smo prošli. Kako da budem dobro. Oni koji su to uradili moraju da znaju da se to neće tek tako završiti. Ne znam ni sama kako ću Bogdanu da kažem da nema oca”, rekla je tada Milena kroz jecaje.

Vrijeme je prolazilo, a kako je početkom ove godine rekla za Kurir, i njoj i sinu Bogdanu uvijek je najteže u januaru.

“Em su praznici koje provodimo bez njega, em godišnjica ubistva. Zaista nije lako. To su dani koji su za nas najteži, ali vrijeme čini svoje, ne mogu da budem nepravedna pa da kažem drugačije. Život vas gura da idete naprijed iako je to rana koja nikada neće zarasti, ali fokus mi je na Bogdanu i na tome da on izraste u velikog, pametnog, dobrog, jakog i hrabrog čovjeka”, rekla je Milena.

2488317-0907-zorana-jevtic-44-ff

Prisećajući se tragedije, ona kaže:

“Nikada neću zaboraviti 16. januar 2018. godine. Bogdan je posljednji put živog vidio oca veče prije toga”.

“Bili smo kod prijatelja, poslije toga se šetali, smijali se… Nismo ni sanjali da je već tada neko odlučio da nas zauvijek rastavi. Nisam ni sanjala šta će donijeti to jutro, da će sve promijeniti, da će mi taj dan uzeti voljenog čovjeka zauvijek, da će zauvijek Bogdanu uzeti oca. Bilo je to jutro kao i svako drugo. Oliver se spremao za posao, budio me da ga ispratim… Poljubio dijete koje spava, mene i otišao na posao. To je bio posljednji put da ga vidim živog. Stalno vraćam taj trenutak, taj posljednji poljubac, pogled”…

Ona dodaje da sin Bogdan često spominje Olivera.

“Nedostaje mu, i to mi stalno govori. Mnogo liči na oca. Po stvarima koje radi, kako razmišlja i ponaša se, kako izgleda. Svakog dana u njemu prepoznam ponešto Oliverovo i beskrajno sam srećna zbog toga. Oliver živi kroz Bogdana”.

U međuvremenu, Milena i Igor Jurić su utjehu našli jedno u drugom. Oboje su doživjeli velike tragedije. On je ostao bez ćerke Tijane u julu 2014, a ona bez supruga i životnog oslonca tri i po godine kasnije.

3066275-igor-juric-ls

(kurir.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.