STIŽE MOĆNA KIŠA ZVIJEZDA PADALICA: Evo šta donosi i kakva nas magija čeka od 22. jula do 24. avgusta

Kiša meteora predstavlja divan trenutak akada zvijezde lete kroz nebo i šalju nam poruku – možeš da ispuniš sve što poželiš, onu najtajniju želju. Jedna takva kiša metora, i jedna od najljepših, očekuje nas od 22. jula do 24. avgusta 2022. godine.

Perseidi su jedna od najintenzivnijih i najsjajnijih kiša zvijezda padalica u cijeloj godini. To je jedna od tri najsjajnije kiše meteora. Svako ko se zagleda u nebo na otvorenom, na mjestu gdje nema puno ulične rasvete, može ugledati svoju zvijezdu padalicu, a možda čak i više njih.

Zvijezde padalice će dostići vrhunac oko 11. do 13. avgusta. Vjerovatno će najaktivnija noć za Perseide biti noć 12. na 13. avgust. Ovo su tri dana kada će zvijezde padalice biti najvidljivije ljudskom oku. Ako je vedro nebo, možete računati na 2-3 meteora u minuti. Ovo je mnogo u poređenju sa drugim meteorskim kišama.

Astrolozi napominju da će 2022. godine Perseidi savršeno biti u sinergiji sa snagom planeta i zvezda. Najjači uticaj toka očigledno će biti sredinom avgusta, tačnije 11, 12. i 13. avgusta. Perseidi nam pomažu da prepoznamo i prihvatimo svoje slabosti. Ovaj tok nas ispunjava snagom i samopouzdanjem, pomaže da se oslobodimo kompleksa, loših navika, negativnog razmišljanja. Tokom perioda aktivnosti Perseida, astrolozi snažno savetuju da činite dobra djela što je češće moguće – ovo privlači sreću.
 
Ovo je sjajno vrijeme da transformišete svoj dom. Možete popravljati, seliti se, čistiti, preuređivati namještaj, kupiti nešto novo od dodataka i kućnih aparata. Ipak, jedan od najvažnijih rituala jeste zamišljanje od srca iskrene, nematerijalne želje, kada vidite zvezdu padalicu. Baš kao što ona sija na noćnom nebu, tako treba da sija i vaša nada da će ova želja zaista postati stvarnost, dio vašeg života.

Čuda su moguća – sve što poželite jeste vaš put i možete ga ostvariti!

Leave a Reply

Your email address will not be published.