1 ZNAKU STIŽU VELIKE PARE DO KRAJA SEDMICE: Astrolozi otkrili – provjerite da li ste to BAŠ VI?!

Krajem jula zvijezde nam donose nove prilike, ali I poneke poteškoće. Glavna prijetnja biće Jupiter, koji u četvrtak kreće retrogradno, stoga je uiverzalni savjet astrologa da važne stvari obavite prije ovog dana. Evo šta horoskopske znakove očekuje od 25. do 31. jula u sferi novca.

Ovan

U ovom periodu ne vidite mnogo izgleda i prilika za budućnost, a tome doprinosi uticaj Jupitera. Tokom ove nedjelje neće biti većih finansijskih promjena niti aktivnosti. Ako planirate kupovinu ili investiranje, uradite to pre četvrtka. U suprotnom, potrošićete mnogo više novca nego što ste planirali.

Bik

Osjetićete koliko ste blizu realizacije svojih planova. Astrolozi vam savjetuju da nastavite da jačate svoju poziciju na poslu. U narednom periodu velike su šanse da pronađete nove izvore prihoda. Bez obzira kako se stvari odvijaju, znajte da uvijek treba pozitivno da mislite, jer je moć riječi ogromna, stoga postoji način da privučete novac. Vjerujte da je moguće!

Blizanci

Krajem nedjelje možete osjetiti snažnu apatiju, a Merkur vam nimalo neće pomoći u rješavanju problema. Ukoliko imate velike planove, potražite iskusne ljude koji vam mogu pomoći da ostvarite ciljeve, uključujući i finansijske. Najvažnije je da ne žurite i da pažljivo pratite čitav proces, s posebnom pažnjom na detaljima.

Rak

Za sve što želite moraćete ove nedjelje sami da se pomučite. Astrolozi vam skreću pažnju na pitanja poreza, kredita, bankovnih računa i dugova. Izmirite svoje obaveze, pa ćete u narednom periodu biti spokojni. Prva polovina nedjelje je savršena za putovanja i poslovne sastanke.

Lav

Uprkos činjenici da će novčana sreća biti na vašoj strani, niko nije u potpunosti imun na probleme, stoga se oslonite na znanje i rad, a ne na fortunu. Jupiter će zahtevati od vas da promijenite svoj fokus. Postavite nove ciljeve koji će vam pomoći da popravite svoju finansijsku situaciju.

Djevica

Nastavlja se za vas povoljan period za rad, finansijsku aktivnost, ulaganja. Retrogradni Jupiter neće vam nešto pretjerano smetati jer vas Merkur i dalje štiti od problema sa novcem i poslom. Venera je snažna, što će vam dati dovoljno energije i snage za sve što želite. Možete tražiti dodatni prihod ili novi posao.

Leave a Reply

Your email address will not be published.