POSLJEDNJA CIFRA VAŠE GODINE ROĐENJA OTKRIVA SVE O VAMA: Obavezno pogledajte, SVIMA JE POGODILO

Posljednja cifra vaše godine rođenja je najvažnija i može otkriti mnogo o vama, čak i neke stvari koje možda i sami ne znate.

Svaki broj ima odgovarajući element, a to su vatra, vazduh, zemlja, drvo i voda. Ovi elementi otkrivaju mnogo o vašoj ličnosti, vašim navikama i nekim detaljima iz vašeg života koje ni sami ne primjećujete.

Kako saznati šta je vaš element? Jednostavno je, samo morate znati godinu rođenja. Recimo da ste rođeni 1999. godine, posljednji broj te godine je 9 i vaš element je zemlja. Nastavite da čitate da biste saznali šta to znači, prenosi 24sata.hr.

1. Metal (0-1)

Ako ste rođeni pod elementom metala, imate snažan karakter i otporni ste. Vi ste pošteni i rezervisani i živite život pun ljubavi. Ako je vaš element metal, znate šta želite i učinićete sve da postignete svoj cilj. Nažalost, postoje i nedostaci – previše ste željni moći, volite luksuzne stvari i novac.

2. Voda (2-3)

Rođeni ste pod stihijom vode, što znači da ste osetljivi, možete da saosećate sa drugim ljudima, veoma ste šarmantni i simpatični. Imate ogromnu maštu, snalažljivi ste, što vas čini veoma uspješnim u karijeri. Vi ste umetnik i detalji su vam veoma važni.

3. Drvo (4-5)

Samouvjereni ste i vredni, originalnost vam je jača strana i volite nova iskustva. Sanjate da otkrivate svijet oko sebe, želite da idete na bizarna mjesta i volite zagonetke. Niste sebični i nikada nećete reagovati egoistično.

Pravi ste avanturista i sanjate da proputujete čitav svijet. Nažalost, prebrzo skačete u razne stvari bez razmišljanja. Ljubazni ste i prirodni i ljudi se vrlo brzo zainteresuju za vas.

5. Zemlja (8-9)

Ako ste rođeni pod elementom zemlje, pouzdani ste i znate kako da postignete svoje ciljeve. Uvijek analizirate svaki detalj i niste upadljivi. Volite disciplinu i rad, i uvijek sve mora da ide po vašem planu. Plašite se nepoznatog.

Leave a Reply

Your email address will not be published.