STIŽE MLAD MJESEC U VAGI! 25. septembar je KLJUČAN DATUM, a 4 znaka NEKA SE SPREME!

Pored retrogradnog Merkura koji uveliko gazi do 2. oktobra, pred nama je važan astro period, a to je mlad Mjesec u vazdušnom znaku Vage 25. septembra

Kako nam retrogradni Merkur otežava normalnu realizaciju planova i svakodnevnu komunikaciju, mlad Mesec u Vagi biće za mnoge znakove pozitivan aspekat koji će doprineti uspostavljanju balansa.

Kako je znak Vage simbol za ravnotežu, jasno je da će mlad Mjesec ovdje donijeti mnogo pozitivnih osobina, naročito jer je u pozitivnom aspketu sa Jupiterom iz Ovna.

Vage će najsnažnije osketiti uticaj ovog aspekta, ali postoje znakovi kojima ova pozicija mladog Meseca neće prijati.

Ovnovi, Jarčevi i Rakovi neće biti oduševljeni djelovanjem ovog mladog Mjeseca, tako da treba da se spreme za turbulencije.

OVAN

Kako je mlad Mjesec u Vagi u vašem sedmom polju, ovo će biti period u kojem ćete morati da donesete odluku u vezi partnerstva. To je neka vrsta dileme koja vas muči neko vreme, a sada će konačno doći trenutak kada će to morati da prevagne na jednu stranu. Mnogi Ovnovi nalaze se na emotivnoj klackalici.

JARAC

Mlad Mjesec u Vagi odigrava se u vašem desetom polju i donosi vam težak dan na poslu. To je poslovna dilema koja treba da vam donese novi početak, ali to neće ići bez poteškoća. Zbog toga ćete morati da donesete odluku koja vam nije laka.

RAK

Mjesec u Vagi donosi vam nestabilne porodične odnose i brige. To će biti komplikovan odnos sa osobom iz porodice. Za pojedine Rakove ovaj aspekat može da donese odluku o prseljenju.

VAGA

Vage će imati priliku da uspitave ravnotežu u sopstvenom životu. To je mogućnost za novi početak i dobre odluke.

Leave a Reply

Your email address will not be published.