OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SE VJENČAVAJU BAR PO 3 PUTA: Razvod im nije kraj svijeta

Cak i ako brak nije za svakoga, za mnoge zvjezdane znakove, to je značajan životni korak koji podrazumijeva ujedinjenje strastvenog, duhovnog i materijalnog ja sa osobom koja ih najbolje dopunjuje.

Nesumnjivo, planete igraju značajnu ulogu u tome kako se razvijaju naši ljubavni životi, a venčanja nisu izuzetak. Merkur nas uči kako da komuniciramo, što je neophodno za svaki zdrav brak.

I Jupiter usmjerava našu sreću, dok naša natalna Venera pokazuje kako se ponašamo prema drugima i prema sebi kada su pogođeni. Svaki od njih zajedno nagovještava nečiji ljubavni život, pa čitajte dalje da biste otkrili koji horoskopski znaci će vjerovatno imati 3 i više ljubavi koje će završiti brakom.

Strijelac

Uprkos tome što je divlje dete zodijaka, on će se gotovo sigurno vjeriti nekoliko puta. Naprosto, vaš život neće biti tradicionalan sa jednom srodnom dušom, jer vi jednostavno niste ta osoba.

Svaki partner može pokrenuti razvod ili poništenje, kad god i kako god to najbolje služi vašoj vezi.

Blizanci

Blizanci su impulsivni i veoma skloni da se vjenčaju mladi, vjerovatno prije nego što dobro upoznaju partnera. Međutim, zbog te nestabilnosti Blizanca, postoji velika vjerovatnoća da će svaki brak u koji uđe prebrzo propasti.

Velike su šanse da će se Blizanac vjenčavati bar tri puta ali najvažnije je da on ide za svojom srećom.

Rak

Rak je domaćica koja ne gubi vrijeme na veze. Rakovi jedva čekaju da se vjenčaju. Stoga počinju da traže partnera sa kojim bi se mogli vjenčati i zasnivati porodicu što je pre moguće. Oni žele stabilnost i sigurnost koju brak nudi i to se ne mijenja nakon razvoda.

Čim se završi jedn brak, oni tragaju za sledećim u kome će imati veliku i harmoničnu porodicu.

Škorpija

Škorpija je vješta da proverava moguće partnere i da ih u ranoj fazi testira kako bi uočila ranjivosti. Sve ovo radi kako bi utvrdila da li će čovjek živjeti dug život. Kada sve provjere, Škorpije se vezuju zauvek.

Međutim, nije im ni razvod stran a čim utvrde da je neki drugi partner postojano izdržao sve njihove testove, oni stupaju u brak jer je to jedina zajednica koju oni priznaju.

Djevica

Kada se sve posloži, Djevica počinje da traži saputnika. Ali taj trenutak će doći tek nakon što završi školovanje, uštedi nešto novca i nađe posao u kome uživaju. Razlog zašto se ovi usamljenici vjenčavaju je što veruju da život treba da bude „metodičan”.

Međutim, ono vrlo često mijenjaju partnera i imaju tendenciju da imaju više brakova.

(Luftika.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published.