HOROSKOP ZA ZIMU 2022/2023. GODINE: Oni su najveći sretnici, JESTE LI MEĐU NJIMA?

Astrološkinja i tarot stručnjakinja Aleksandra Haris otkrila je da će nekoliko horoskopskih znakova imati nevjerovatnu sreću ove jeseni i zime. Poslušajte šta vam zvijezde poručuju!

Blizanci

U predstojećim mjesecima, a posebno u zimskom periodu, Blizancima će se ostvariti želje koje već duže vrijeme imaju. Bez većih poteškoća će rešiti finansijska pitanja i na neko vreme zaboraviti na poteškoće sa novcem. Predstavnici ovog horoskopskog znaka će shvatiti da posao ne bi trebalo da im oduzima sve vrijeme. Očekuje ih i niz novih poznanstava i zanimljivih susreta. Jesen i zima će biti plodonosni za ovaj znak!

Bik

Bikovi će ove jeseni i zime uspjeti da se otarase napetosti koja ih dugo proganja. Manji svakodnevni problemi će jednostavno pasti u drugi plan i omogućiće Bikovima da se u potpunosti fokusiraju na posao. Nemojte da se plašite da preuzmete inicijativu i pokrenete nove projekte. Ako okupite tim koji dijeli vašu viziju, uspjeh neće izostati. Očekujte i poboljšanje finansijske situacije do kraja 2022. godine!

Rak

Rakovi ne bi trebalo da priguše glas intuicije koja će tokom ove jeseni i zime biti i te kako naglašena. Intuicija će vam reći šta da radite u određenim situacijama. Preporuka astrologa je da se klonite sukoba i svađa, to vas može poremetiti, pokvariti vam raspoloženje, ali i smanjiti naklonost zvijezda u ovom periodu. Rakove očekuje i poboljšanje finansijske situacije. Dakle, ako već duže vrijeme planirate neke kupovine, ne morate da ih odlažete za kasnije.

Jarac

Zvijezde savjetuju Jarčeve da ove jeseni i zime hrabro izbrišu iz svog života osobe koji im namerno ometaju uspjeh u poslu. Predstavnici ovog horoskopskog znaka koji su slobodni će vjerovatno upoznati svoju pravu ljubav. U početku će im sve delovati kao zabava, a po isteku 2022. ova veza može da preraste u nešto mnogo ozbiljnije. Savjet astrologa je da ne brzaju, da puste da se stvari odvijaju svojim tokom. Uživajte u sadašnjosti.

(MONDO)

Leave a Reply

Your email address will not be published.