MILENA ĆERANIĆ SE DUGO NIJE POJAVLJIVALA, A SAD UHVAĆENA! Pjevačica bez trunke šminke, evo kako izgleda! (FOTO)

Nekada je bila među popularnijim “Zvezdama Granda” a onda se povukla sa javne scene pa pjevačicu Milenu Ćeranić mnogi već dugo nisu imali priliku da vide.

Zato je logično što je mnogi pamte po imidžu koji je imala nekada, kada se tek predstavila domaćoj javnosti, ali izgled Milene Ćeranić danas, prirodno, u značajnoj mjeri je drugačiji iako se neki slažu da se prolaznost vremena na njenom licu ne vidi.

Naime, izgled Milene Ćeranić bio je iznenadna ali glavna tema kada se nedavno pojavila na jednom bokserskom meču na Ubu, valjda zato što niko nije očekivao da tamo zatekne nekad poznatu pjevačicu.

Izgled Milene Ćeranić bio je upadljiv jer se pjevačica na ovom događaju pojavila bez šminke na licu, zbog čega u prvih mah niko nije ni bio siguran da li je u pitanju ona.

Međutim, kamera emisije “Paparazzo lov” raščistila je svaku sumnju, pa se vest ubrzo proširila. Dok je svakako hrabar potez bilo koje djevojke da se na nekom događaju pojavi bez šminke, negativnih komentara nije bilo pa je uglavnom utisak da je Milena za sve ove godine uspjela da ostane prepoznatljiva po imidžu djevojčurka koji je nekad stupio na javnu scenu, što joj vjerovatno laska.

Kurir.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.