CARA IZVELI IZ ZADRUGE, DOBIO INFORMACIJE SPOLJA! Čitao poruke u produkciji: Evo šta je pisalo, poruka za Dalilu…

Za vrijeme proslave Srpske nove godine, izbili su brojni skandali u “Zadruzi”, a najveći je bio kada se Dejan Dragojević samopovređivao i razbijao flaše i čaše sebi o glavu.

Osim njega, dramu su pravili i Dalila Dragojević i Filip Car

U jednom trenutku su svo troje bili van Bele kuće, na razgovoru u produkciji, a Filip je sada otkrio šta se tačno tamo dešavalo.

– Šta ti je čista slika naroda. Ja izlazim, šou se desio, Dejan je otišao, njega su izveli. Ja ludim napolju i oni mene stavljaju u kancelariju da se smirim. Tamo stoji mali televizor i vi idete u lajvu, trubači sviraju, a ispod idu poruke naroda. Samo se vrti Dalila srce, sljedeća poruka Dalilu treba hitno diskvalifikovati, kriva je za sve. Pa sljedeća poruka Dejan pi*ka, što nije rekao Caru, sve je uradio tek kad je došlo obezbjeđenje… Četvrta poruka Care drži se, najjači si, peta poruka Care razvalio si, pa Car je kriv za sve, opet ih uništava – prepričavao je Filip Car, pa nastavio:
 
– Sve ti je podijeljeno u narodu. Jedna se scena desila, ja ne vjerujem šta čitam. Pročitam sedam, osam poruka u nizu i svaka je različita. Jedna je bila Dalila do pobede… – govorio je i dalje iznenađen Filip.

Nakon toga, Bane Čolak se umiješao u priču i otkrio je kako misli da će se oni plasirati u finalu.

– Mislim da će Dejan biti prvi, Dalila druga, Anđela treća, Car četvrti – istakao je Čolak.

https://www.instagram.com/p/CY-uiw8JvmR/

Leave a Reply

Your email address will not be published.