Uslovi korišćenja

Uvjeti korištenja

dodajprodaj.com osigurava korištenje tekstualnih i multimedijalnih sadržaja. Svi čitaoci imaju pravo koristiti sadržaje ukoliko ne krše pravila korištenja.

Korištenjem sadržaja i svih njegovih dijelova automatski prihvatate sva aktuelna pravila korištenja portala.

Sadržaj se ne smije koristiti u nezakonite svrhe!

Sve sadržaje s portala koristite na vlastitu odgovornost i zbog toga, ne smatramo se odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava

dodajprodaj.com zadržava autorska prava na sve vlastite sadržaje. Nije dozvoljeno koristiti sadržaje portala bez navođenja izvora!

Linkovi na vanjske stranice

dodajprodaj.com posjeduje linkove na stranice izvan vlastitog portala. Linkove objavljujemo u dobroj namjeri i ne možemo se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Zaštita privatnosti

dodajprodaj.com štiti privatnost korisnika u najvećoj mogućoj mjeri.

Komentari posjetilaca portala

Posjetioci portala svojevoljno ostavljaju komentare na društvnim mrežama/portalu. Komentari ne označavaju nužno i stav redakcije po određenom pitanju. Urednik niti redakcija portala ne odgovara za vaše komentare.

Reklamne poruke

dodajprodaj.com zadržava pravo da svojim korisnicima povremeno pošalje obavijesti i poruke sponzora.

Da li dodajprodaj.com koristi kolačiće?
Da, s primarnim ciljem kako bi vam naša web stranica omogućila bolje korisničko iskustvo. Dodatne iformacije o kolačićima možete pronaći na sljedećem linku: http://www.dodajprodaj.com/cookie-policy/

Promjena pravila

dodajprodaj.com zadržava pravo da bez najave povremeno promijeni ili modificira pravila.