OVAKO JE SEVERINA IZGLEDALA PRIJE SVIH PLASTIČNIH OPERACIJA: Iscurile PRIVATNE FOTKE od prije dosta godina

Severina važi sa jednu od najljepših pjevačica sa ovih prostora, izgleda bolje nego ikada, te ni po čemu ne bismo rekli da je nadvno napunila 50 godina! Već skoro tri decenije dominira balkaskom muzičkom scenom zahvaljujući brojnim hitovima, ali i skandalima.

Osim hitova, karijeru su joj obilježile i burne ljubavi. Prvo je bila sa Milanom Popovićem, sa kojim je dobila i sina. Međutim taj odnos se neslavno završio, a bivši partneri su stigli čak i do suda, zbog tvrdnji biznismena da pjevačica nema dovoljno vremena da se posveti djetetu, jer mnogo nastupa

Potom se udala i za znatno mlađeg Igora Kojića, sina čuvenog pjevača Dragana kojića Kebe, od kojeg se, također, razvela, iako su odavali utisak skladnog para.

I taman kada smo pomislili da je nastalo zatišje u Severininom životu, kao bombma je odjeknula vijest da je bila uhapšena zbog sukoba sa sestrom Marijanom, sa kojom godinama nije u dobrim odnosima.

Sa druge strane, kada pogledamo njene slike sa početka karijre, vidimo da je prilično drugačije izgledala. Ova muzička zvijezda je otrkila da je operisala nos na nagovor jednog doktora, iako to nije imala u planu.

– Sa 20 godina sam operisala nos, nagovorio me doktor. Nije bio grbav, ni ružan. Dođe ti tip i kaže, ja bih malo taj nos sredio i ja mu dam svoj nos. Na nosu sam stala, imala sam problem s disanjem poslije operacije, ne prije. Ali je ljepši nego moj rođeni. Što jest, jest – ispričala je svojevremeno za medije hrvatska pop zvijezda.

Ukoliko je sudeći po slikama iz mladosti, pjevačica je korigovala kako usne, tako i grudu. A dugo je nosila i kratku plavu kosu, pa ju je nekada veoma teško prepoznati. Ono što je oduvijek ostalo isto na njoj je vitka linija i nevjerovatan seksepil i zavodljivost kojom zrači.

Severina je tokom godina pratila modne trendove i prilagođavala svoj izgled njima. U posljednjih desetak godina, nije drastično mijenjala imidž, te se mogu čuti komentari da je u ovakom izdanju najljepša.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *