“Prije neko veče sam šetao sa djevojkom…”

“Prije neko veče sam šetao sa djevojkom. I tako sve je bilo lijepo dok nisam sreo bivšu (nakon 4 godine) sa dečkom sa kojim me prevarila. Noge su mi se odsjekle. Rekao sam djevojci da sjednemo na obližnju klupicu. I onda sam primjetio da je i ona zastala i sjela sa dečkom nasuprot nas. Sve vrijeme nas je posmatrala i u jednom trenutku mi se tužno osmjehnula.Prigrlio sam svoju djevojku jače i otišli smo.

Međutim, nisam imao mira to veče, sjećao sam se svega, i bola i tuge i pijančenja zbog nje. Tu noć mi je stigla poruka od nje, bivše. Pisalo je:

“Lijepa je. Nadam se da te čuva onako kako ja nikada nisam umjela. Želim da znaš da mi je žao. Ljubav nije prestala.”

Samo sam obrisao poruku. Volim svoju djevojku i ne želim da je povrijedim zbog nekoga ko mi više nije bitan.”

Bonus:

“VADILA SAM, ALI BEZUSPJEŠNO”: Miljana Kulić ide na još jednu operaciju, otkrila je sve UŽIVO U PROGRAMU

U večerašnjem izdanju emisiji Amidži šou voditelj Ognjen Amidžić ugostio je aktuelne takmičare Elite – Jovanu Tomić Matoru, Maju Marinković, Miljanu Kulić, Žanu Đorđević i Uroša Stanića.

Miljana Kulić je na početku emisije otkrila voditelju da je nakon izlaska iz rijalitija čeka operacija. Naime, kako je istakla, Kulićeva će otići kod plastičnog hirurga, kako bi izvadila hirurškim putem biopolimer u usnama koji je već pokušala da sredi, ali nije bilo uspešno.

– Vadila sam, ali bezuspješno, ali želim posle rijalitija da idem da izvadil biopolimer – tvrdila je Miljana.

Da li je njena majka Marija upućena u sve ovo, kao i šta će reći, ne znamo, ali vjerujemo da je Miksi dva puta promislila prije nego što je ovakvu odluku donijela.

Šta je sve još Miljana rekla u emisiji, pogledajte u narednom video zapisu:

Kurir.rs / Pink

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *