BUDUĆA SVEKRVA mi se javila NOĆ PRIJE VJENČANJA, kad mi je poslala sliku onesvijestila sam se: GOTOVO JE, MISLILA SAM DA NEĆE NIKADA SAZNATI!

BUDUĆA SVEKRVA mi se javila NOĆ PRIJE VJENČANJA, kad mi je poslala sliku onesvijestila sam se: GOTOVO JE, MISLILA SAM DA NEĆE NIKADA SAZNATI!

5e3729cf-1458-447e-b9b6-7a0c0a0a0a64-arn-previeworg
5e3729d4-d800-4d1e-a817-7a110a0a0a64-arn1-previeworg

Bonus:

Poruka Aleksandre Nikolić LEDI KRV U ŽILAMA: Trudna starleta nakon raskida POMIŠLJA NA NAJGORE?

Straleta Aleksandra Nikolić uživa u čarima trudnoće, ali vrlo često zna da napravi pravi haos na društveni mrežama njenim statusima, za koji mnogi smatraju da su upućeni Filipu Caru, ocu njenog djeteta, sa kojim je ponovo imala buran raskid.

Sada na Instagram profilu Nikolićeva objavila status, koji je mnoge zbunio, a retko ko može da shvati zbog čega se odlučila da objavi baš ovaj tekst i da li je on namijenjen Filipu koji je u toku dana objavio fotografije na kojima je pokazao kako uživa.

– Svako može ubiti onoga koga voli, neko to učini jednim pogledom, a neko laskavim rečima. Kukavice ubijaju poljupcem, a hrabri udarcima mača. Neko ubija voljenog dok je mlad, a neko dok je star… Neki ubijaju požudnim rukama, a neki podmuklo. Milostivi ubija nožem. Jer onaj koji je ubijen nožem brzo se ohladi – glasile su jezive riječi na snimku koji je ona podijelila, te se mnogi pitaju da li starleta pomišlja na najgore.

Aleksandra Nikolić
Foto: Instagram printscreen/alex_mima_official

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *