VIC: Vidi li Mujo duhove?

Mujo budi Fatu usred noći sav uzbuđen:

– Fato, Fato, imamo duhove u kući!

Fata sneno promrmlja:

– Kakve bolan duhove, crni Mujo?

Mujo uzbuđeno nastavi:

– Ja kad sam sad uš’o u WC, svjetlo se samo upali, a kada sam izaš’o svjetlo se samo ugasi!

A Fata će:

– Budalo jedna, opet si piš’o u frižider!

Bonus:

Šta će se desiti sa IMOVINOM Džinovića nakon RAZVODA? U nekretnine uložili više od 2 MILIONA EURA, a evo kome će pripasti

U posljednjih par dana je jedna od glavnih vijesti u domaćim medijima razvod Harisa i Meline Džinović. Njih dvoje su bili zajedno 22 godine.

Svi se pitaju šta će se desiti sa imovinom koju su zajedno stekli u braku. Kako navodi izvor Melina ništa ne potražuje od Harisa, već će sve ostati njihovoj djeci.

– Svašta se piše poslednjih dana, ali Melina nije materijalista. Svesna je da nekretnine i sve što je stekla u braku s Džinovićem ostaje naslednicima. Njoj je Haris pomogao da se probije u modnoj industriji, i to na svetskom nivou. To joj je bilo najvažnije. Ona je svoj san ostvarila. Uspešna je samostalna i poslovna žena koja ne zavisi od supruga. Emocije su se među njima ugasile i to je glavni razlog zbog čega su rešili i papirološki da se razvedu – naveo je izvor.

Podsjećamo, mediji su pisali da je Melina još pre nekoliko dana spakovala kofere i otputovala u Sarajevo, gde trenutno boravi. Pjevača su paparaci snimili ispred kuće prošlog četvrtka, ali on nije želio da komentariše svoj privatan život.

Kako se pisalo, Melina će ostati u vili na Senjaku sa djecom.Vilu su Džinovići  gradili od 2017. godine, a uselili su se 2021, a u nju su uložili više od 2.000.000 eura.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *