NOVČANI HOROSKOP ZA MART! 3 znaka će se iznenada obogatiti, a evo za koga će se lijepiti PARE

Bližimo se martu, periodu kada dolaze velike astrološke promjene uslijed ulaska Saturna u znak Riba, pa će pojedini znakovi imati veše sreće na finansijskom planu nego ostali.

Svi astrolozi su saglasni da je mart mjesec jedan od najvažnijih u godini jer 7. marta Saturn, planeta karme, ulazi u znak Riba nakon skoro 30 godina i mijenja našu sudbinu.


Uran u Biku tejra nas da štedimo ali i pronađemo nove izvore zarade. Ulazak u novu eru Riba natjeraće nas da preispitamo svoje životne vrijednosti.

Pogledajte kako će zvijezde biti naklonjene vašem znaku kada je novac u pitanju.

OVAN

Planeta sreće, Jupiter nalazi se u vašem znaku do 16. maja. Osim toga, Venera u martu ulazi u Bika, pa donosi stabilniji finansijski period. Zbog prisustva Venere u drugom polju možete da očekujete lijepe poklone.


BIK

Merkur u martu će biti u vašem jedanaestom i dvanaestom polju, pa ćete ostvariti saradnju sa prijateljima za novac. To može da bude i dobro i loše, jer će vam biti teško da naplatite novac od osoba koje su vam drage. U drugom dijelu marta vas očekuje novi izvor prihoda.

BLIZNACI

Bliži se kraj vašim mukama. U drugoj polovini marta konačno dolazi spas od loših perioda koji traju već pola godine. Zbog toga konačno dolazi poboljšanje finansijske situacije.


RAK

Imaćete velike ambicije u martu i željećete da ostvarite rezultate preko noći, ali ćete ipak morati da naučite da trenirate strpljenje. Mart je veoma promijenljiv i donijeće vam velike troškove, naročito u drugom dijelu mjeseca.

LAV

Možete da očekujete novac iz inostranstva. To je takođe prilika za zaradu iz inostrane firme. Od sredine marta ulazite u odličan finansisjki period, tako da ćete itekako profitirati.

DJEVICA

Vi ste jedan od znakova kojima će mart donijeti velike promjene. Zbog toga treba da pripazite na finansije i ne uzimate olako kredit.

VAGA

Prva polovina marta je dobra, dok ćete u drugoj imati velike troškove. Treba da vodite računa jer ćete imati potrebu da pravite velika ulaganja koja mogu da budu pogrešna. 

ŠKORPIJA

Očekuje vas velika zarada kroz jedan poslovni projekat. Isto tako ćete uspjeti da dogovorite novo poslovno partnerstvo za novac. Pred vama je uspješan mjesec za zaradu.


STRIJELAC

Očekuju vas novi troškovi zbog stana. Odnosno, pojedini Strijelčevi će se odlučiti za kupovinu nekretnine ili podizanje kredita. Imaćete mnogo veću odgovornot kada je novac u pitanju. 

JARAC

Nakon tri godine ulazite u bolji finansijski period. Saturn u Ribama donosi vam bolje mogućnosti za zaradu. Očekuje vas veća zarada već na početku marta.

VODOLIJA

Vi ste znak kojem će konačno svanuti nakon skoro tri godine. Saturn napušta vaš znak i zbog toga će mnoge blokade da nestanu. Novac će se u martu lijepiti za vas jer izlazite iz dugogodišnjeg lošeg perioda.

RIBE

Saturn, planeta koja određuje našu sudbinu ulazi u vaš znak poslije skoro 30 godina, tako da će vas staviti na test. Pripremite se za usporavanje finansijskih transakcija. Nećete se obogatiti ali ćete imati dovoljno novca. To možda ipak bude manje nego što ste očekivali.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *