“NEĆU DA GA BIJEM, OBEĆAVAM”: Kristijan Golubović moli da u utorak uđe u Zadrugu na žurku i očita lekciju Filipu Caru!

Filip Car je tokom sukoba sa Zvezdanom Slavnićem na posljednjoj žurki nekoliko puta pominjao Kristijana Golubovića i govorio da ne želi da sa Zvezdanom prođe isto kao sa njim. O ovome je Kristijan pričao u emisiji “Pitam za druga”, koju su vodili Stefan Milošević Panda i Anastasiji Buđić.

Prokomentariši nam Filipa Cara, imao je situaciju sa Zvezdanom, kao naizgled ortaci u “Amidžiju”, a onda je Zvezdan prišao Aleks, pa je ovaj loše shvatio, pa su se malo pokoškali. Car je pomenuo tebe i rekao da ne želi istu situaciju kao sa tobom, pominjao je i Aleks i tebe – rekao je Panda.

“Car otkako je ušao, počeo je baš mnogo da me spominje, jer sam ga ja sa razlogom uvek pljuvao. Nikad ga nisam cenio ni kao mangupa, ni kao osobu. Umislio je da je mangup. Umesto da poštuje normalne kodekse… Kad sam ga zavrnuo za uvo, šutnuo nogom u d*** i izbacio, bio je manji od makovog zrna. Kad je pijan spominje mene. Priča da me je oblačio. Mene oblače najbolji kreatori na svetu, a ne Filip Car iz Crikvenice. On i sad nosi moji stvari. Džoker jakna koju nose Zvezdan i on je moja. Valentino duks, patike Filip Plejn moje… Dao mi je neku starudiju, sve sam bacio u đubre. Filip i ja kao Stanlio i Olio, on je kao Sunđer Bob. Sačuvaj Bože da ja mogu da obučem njegovu majicu” – krenuo je Kristijan, pa nastavio:

“Da mene jedna La Kukaraća Filip Car pominje… Ja mogu da odem u Crikvenicu na pedalini, da jedem školjke i rakove. Ja verujem da sam tamo popularniji od njega. Otkada je Sunđer Bob kreator? On mene oblači? On “j” u Zadruzi sve što drugi neće da j***. Evo, molim ljude da me puste kao gosta u utorak, da mu zavrtim uši kao kuglicu, da vidim gde će da mu upadne. Neću da ga bijem, obećavam, nek mi vežu ruke na leđima – dodao je Golubović.

Foto: Screenshot TV Pink)FILIP CAR (FOTO: SCREENSHOT TV PINK

“Ova laprdala… Vozio bih ga kao trotinet, tako vozim te indijance. On mene proziva… Superiorniji sam u svemu od njega. Zamisli, Zvezdan umislio da je frajer, dobio ego i priliku da pokaže kakav je smrad – istakao je Kristijan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *