SKANDAL NE JENJAVA! OGLASILA SE MAJKA ZVEZDE GRANDA PONOVO: Evo šta mi je tačno Snežana rekla!

Majka kandidata “Zvezde Granda” Dušana Vukadinovića, koji je ispao iz takmičenja, tvrdi da joj je članica žirija Snežana Đurišić tražila novac kako bi Dušan prošao u sljedeći krug.

Kreativni direktor “Grand produkcije” Saša Popović i pjevačica Snežana Đurišić demantovali su ove tvrdnje, ali Dušanova majka Nata je odlučila da ispriča sve detalje ove afere.

Kako Nata priča, po prvom dolasku Dušana u Beograd, sve je bilo u redu.

– Dala sam sve od sebe da pođemo u Beograd, sve nam je bilo dobro po dolasku. Dušan je nastupio. Snežana Đurišić njega zove preko video poziva za drugi krug. Dušan njoj tada kaže pjesme koje bi mogao da pjeva. Suprug i ja smo čuli iz druge subote šta oni pričaju, Dušan joj tad kaže da želi Šabanove pjesme. Snežana mu tada odgovara, Šabana mogu samo ja da pjevam, jer sam ja Šaban. Ovo vam je sveta istina – započela je Nata priču.

Pripreme za drugi krug takođe su prošle uredno.

– Onda mu je dala pjesmu od Banjca da pjeva. Rekli smo tada Dušanu da sluša sve što mu Snežana kaže, jer ipak ima dugu karijeru iza sebe. Ponovo ga je kontaktirala, Dušan joj je pjevao tada preko telefona, ona mu je pričala da to ništa ne valja, da ništa nije vježbao. To je ostalo na tome da će ga ponovo pozvati, mi treba da krenemo za Beograd. Mi smo došli u Beograd, ona je pozvala Dušana i rekla mu da dođe ranije, prije probe, kako bi odabrali pjesme koje će pjevati. Mi smo došli u zakazano vrijeme, Dušan je otpjevao i prošao dalje – kaže Nata za Hype TV.

Stvari su se navodno obrnule po trećem dolasku u Beograd. Tada je, kako majka Nata tvrdi, Snežana Đurišić tražila novac kako bi Dušan prošao u dalje takmičenje Zvezdi Granda.

– Prvi i drugi put kada smo išli za Beograd imala sam dobar osjećaj, ovaj treći put nisam imala dobar osjećaj. Osjećala sam neku tjeskobu, da nešto nije kako treba. Čuli smo se sa Snežanom, rekla mu je kada da dođe na probu na Košutnjaku kod nje. Čekali smo Dušana da završi sa probom, Dušan dolazi i ja osjećam da nešto nije kako treba. On kaže da je bilo sve dobro – rekla je Nata i dodala:

– Dolazi dan snimanja, snaja i ja smo sjele gdje je podrška. Oni su u međuvremenu došli. Počela je proba, imamo i snimak, meni snaja kaže šta se ovo dešava sa Dušanom. Dete mi se gušilo bukvalno. Matrica nije bila dobra. Prije nego što je počela emisija, ona je došla na vrata i rekla gdje je majka Dušana Vukadinovića. Ja sam ustala da se predstavim, a ona me je vratila da sjedim. Rekla mi je da je ona iz vojničke porodice i rekla mi je “Vaša dijete neće proći u naredni krug ako mi ne date pare”. To se spustila na koljena, da ostali ne bi čuli – ispričala je Nata.

Dušanova majka kaže da ovo ne radi zbog publiciteta njenog sina, već da iznese istinu u javnost.

– Saša Popović je juče rekao da je Snežana zvala njega da bi vratili Dušana. Čak i da je moje dijete vraćeno u takmičenje, ja bih ovo svakako ispričala. Želim da ljudi znaju istinu, ako krenu na put, tamo se ne cijeni talenat, već samo novac. Staviću ruke u vatru i da se zakunem da je sve istina. Mene je Snežana ucijenila i pokušala da me reketira da bi moje dijete prošlo. Ja sam obična žena, želim da pošaljem poruku svima da je tamo zmijsko gnijezdo – ispričala je Nata.

(Blic.rs)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *