MILOŠ BOJANIĆ IMA NAJLUKSUZNIJU KUĆU NA NAŠIM PROSTORIMA: Ovako nešto se viđa samo u filmovima – DA TI PAMET STANE

Luksuzna vila Miloša Bojanića izgleda bajkovito, a pjevač je mnogo štedio da bi danas mogao da uživa u njenim čarima.

Ekskluzivna vila u srcu Beograda pripada čuvenom košarkašu, Marku Jariću, a s razlogom je proglašena za najljepšu. Međutim, domaća estrada poznata je po luksuznim nekretninama koje su nastale zahvaljujući masnim honorarima koje ostvaruju.

Tako se i luksuzna vila čuvenog folkera, Miloša Bojanića, našla u žiži medijskog interesovanja budući da je jedna od najraskošnijih na estradi. Pevačeva vila od 650 kvadrsta smještena je u srcu Sremske Kamenice, a zbog velikog interesovanja riješio je da je predstavi javnosti.

Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pjevač je pokazao svaki ćošak imanja.

Impozantna vila smještena je u veoma ušuškanom komšiluku, a u okviru koje ima i bazen, sauna i ogromno kupatilo koje podsjeća na hamam. Vila ima i dvije ogromne spavaće sobe koje su opremljene jednostavnim stilom. Pored dnevne sobe, jedna od najvećih prostorija u kući je kuhinja u koju pjevač nikad ne ulazi, ponosno ističući da ona pripada samo njegovoj ženi koja prirpema ukusnu hranu s puno ljubavi.

“Volim da kažem da, ne da sam sretan, nego da sam presretan. Nemam razloga da se osjećam drugačije. Sve što sam u životu zamislio sam postigao. Sve ide iz kuće. Kao dijete sam pored rada morao da se obrazujem. Sve vrijeme sam sebe gradio, poslije prvog albuma sam sagradio kuću, imao nova kola, stvarno sam bio vrijedan, strašno je koliko sam radio. Sve što vidite je napravljeno od mojih ruku. Smatrao sam da je sve u životu prolazno, porodica me je naučila da pametno ulažem”, ispričao je Bojanić.

Osim vile u Kamenici, Bojanić je stekao više luksuznih nekretnina koje se nalaze u Bosni i Hercegovini i Boki kotorskoj. Prema pisanju domaćih medija, vila u Kamenici navodno vrijedi 618.000 evra, a navodno je u njega uložio čak milion i po evra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *